Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media….Στρατηγική συνεργασία Coffee Berry και MullenLowe Athens

PIAZZA MEDIA

Η Coffee Berry και η MullenLowe Athens μοιράζονται το ίδιο όραμα ανάπτυξης και ξεκινούν μια στρατηγική συνεργασία, δομημένη σε αξίες όπως η εμπιστοσύνη, η καινοτομία και η υπεροχή, αναφέρουν οι δύο εταιρείες σε σχετική ανακοίνωση.

 

Η Orange Advertising υποδέχεται τη νέα της συνεργασία με τη Uniflame, αναλαμβάνοντας την επικοινωνία του portfolio των προϊόντων της, όπως Canderel, Motto και Krambals.

 

Η νέα ταινία του θρυλικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ θα προβληθεί σε α’ τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στα Novacinema. Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στον 007 με ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στο Novacinema3.

 

Η Vodafone πρόκειται να προσθέσει το Facebook Watch στο Vodafone TV σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα γίνει έτσι ο πρώτος πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης στην
περιοχή που θα προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία στους αποκωδικοποιητές της.

 

Μια καταιγιστική περιπέτεια με δύο από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές της εποχής, τον Ντουέιν Τζόνσον και τον Τζέισον Στέιθαμ, έρχεται σε α’ τηλεοπτική μετάδοση αύριο στον ΑΝΤ1. Το «Hobbs and Shaw» αποτελεί spinoff, αφού πρωταγωνιστούν δύο χαρακτήρες που γνωρίσαμε μέσα από το κορυφαίο franchise «The fast & the furious». Αυτή τη φορά θα πρέπει να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη και να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ταινία με δράση, γέλιο, ταχύτητα και πολλή τεστοστερόνη!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου