Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Στη διοργάνωση ενός promotional event προχωρά ο ραδιοφωνικός My Radio 104,6

PIAZZA MEDIA

Στη διοργάνωση ενός promotional event, διάρκειας ενός μήνα, προχωρά ο ραδιοφωνικός σταθμός My Radio 104,6. Συγκεκριμένα, κάθε ημέρα και για έναν μήνα, από
τις 7 π.μ. έως και τις 7 μ.μ., όλοι οι παραγωγοί του σταθμού θα μεταδίδουν επιτυχίες της ελληνικής mainstream pop σκηνής, ενώ θα εμπλουτίζουν, όπως επισημαίνει ο σταθμός, τις μεταδόσεις τους με χιούμορ και έξυπνες ατάκες. Στην ενέργεια συμμετέχουν οι Ναταλία Γερμανού, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Κατερίνα Ζαρίφη, Ιωάννα Λαΐου, Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον, Κόνι Μεταξά και Αντώνης Δημητριάδης.

Η Vodafone πρόκειται να προσθέσει το Facebook Watch στο Vodafone TV σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα γίνει ο πρώτος πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης στην περιοχή που θα προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία στους αποκωδικοποιητές της.

Στη διοργάνωση δύο events προχωρούν η Alpha Editions και το 4moms. gr αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η My Cup Of Tea υπογράφει τη νέα σχολική καμπάνια της εταιρείας τσαντών Polo, η οποία απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους, με concept που βασίζεται στο παγκόσμιο trend του zοmbie mania.

Στο β’ μισό της σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», που στην επιστροφή του θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου