Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Έρχονται τα πάνω-κάτω στη «Γη της Ελιάς»

Ραγδαίες και καθηλωτικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της υπερεπιτυχημένης καθημερινής δραματικής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς». Η Αθηνά θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων, ωστόσο, αρχίζει να διαφαίνεται και μια αλλαγή στάσης της ξαδέλφης της, Μαργαρίτας, απέναντί της.

 

Όπως θα δούμε προσεχώς, η Αθηνά ενοχλείται έντονα με τον Ισίδωρο για τις πρωτοβουλίες που παίρνει η Ιουλία στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος την αγνοεί. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης ανακαλύπτει μια φωτογραφία της μητέρας της Αθηνάς και ζητάει να μάθει περισσότερα γι’ αυτή τη γυναίκα χωρίς βέβαια να γνωρίζει ποια είναι… Η Μαργαρίτα πηγαίνει στο ελαιοτριβείο και κάνει μια πρώτη επαγγελματική επαφή με όλη την οικογένεια Βρεττάκου. Εκεί βρίσκεται και η Αθηνά, που προσπαθεί να της δείξει ποιος είναι το αφεντικό.

 

Ωστόσο, στη συνέχεια η Αθηνά ζητά από την ξαδέλφη της να ξεχάσουν το παρελθόν και να κάνουν ανακωχή. Την ίδια στιγμή, η Μυρτάλη αποκαρδιώνεται όταν μαθαίνει πως το συμπέρασμα του
γραφολόγου δεν την ευνοεί όσον αφορά στη γνησιότητα της διαθήκης. Παρόλα αυτά, η κοπέλα μέσω του δικηγόρου της στέλνει εξώδικο στην Αθηνά και εκείνη γίνεται έξαλλη! Δεν είναι όμως το  μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η ισχυρή επιχειρηματίας της Μάνης.

 

Παρακαλεί τη Μαργαρίτα να μην προδώσει το μυστικό σχετικά με τη μάνα της. Η Αθηνά βέβαια αγνοεί πως ο Δημήτρης συνεχίζει τις έρευνες για την άγνωστη γυναίκα στο Σούνιο… Στη συγκέντρωση για τα γενέθλια της Αθηνάς η Μαργαρίτα αποφασίζει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου