Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Top chef»:Προβληµατισµός για τις χαµηλές πτήσεις

Συναγερμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ με φόντο το, αν μη τι άλλο, μουδιασμένο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Τα ριάλιτι στα οποία έχει επενδύσει ο τηλεοπτικός σταθμός του Νέου Φαλήρου, όπως το «Big brother» και το «Top chef», δεν έχουν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στο μέτωπο της τηλεθέασης.

Ως αποτέλεσμα, η πτώση στα νούμερα της prime time ζώνης αγγίζει το σύνολο των προγραμμάτων, ακόμα και το μέχρι πρότινος κραταιό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που συνεχίζει να προβληματίζει, ακολουθώντας την πορεία του δεύτερου μισού της περασμένης σεζόν. Ενδεικτικές, άλλωστε, είναι και οι… χαμηλές πτήσεις της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, η θεματολογία της οποίας μοιραία τροφοδοτείται από τις βραδινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η συγκεκριμένη εικόνα δικαιώνει μέχρι στιγμής εκείνους που έλεγαν ότι μετά τις περσινές επιτυχίες ήταν πολύ δύσκολο να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και φέτος, κάτι που άλλωστε συνέβη μεταξύ των δύο πρώτων κύκλων του «Survivor». Μεσούσης αυτής της κατάστασης, έχουν λάβει χώρα οι πρώτες συσκέψεις κορυφής υπό την Εύη Κουτσαυτάκη, με στόχο την αντιστροφή του κλίματος, ενώ έχει δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα και στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί πως, αν δεν υπάρξει άμεση βελτίωση, ίσως να δρομολογηθούν ραγδαίες εξελίξεις. Δύσκολη επίσης είναι η θέση του διευθυντή Ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσου, ο οποίος πάντως έχει μέχρι στιγμής το ελαφρυντικό της μη ολοκλήρωσης του παζλ της απογευματινής ζώνης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου