Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Βολές από τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο «Πρωινό»

Aπόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της «ON time» στο φύλλο της Πέμπτης όταν σε αποκλειστικό ρεπορτάζ αποκαλύψαμε την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου
από το «Πρωινό».

Το πρωί της Παρασκευής ο πρώην παίκτης του «Survivor» εμφανίστηκε στην εκπομπή και επιχειρήθηκε απ’ όλους να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας έλαμψε διά της απουσίας του από το «Πρωινό» και παράλληλα με… την παρουσία του με δηλώσεις στο «Happy Day».

«Ήταν μια απόφαση που πήρα εγώ γιατί την εκάστοτε χρονική περίοδο είμαι πραγματικά πάρα πολύ πιεσμένος με τα επαγγελματικά μου και ήθελα να δώσω focus και βάρος εκεί. Δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Οι υποχρεώσεις στα μαγαζιά υπάρχουν πάντα και πάντα θα υπάρχουν. Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο γι’ αυτό. Μπορεί και να το σκεφτόμουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον ελάχιστο χρόνο που μου έδωσαν να εμφανιστώ στην εκπομπή τους, αλλά όλα είναι πιθανά και στο μέλλον». Το μόνο θέμα που είναι σε εκκρεμότητα είναι η σύμβαση ορισμένου χρόνου που έχει ο επιχειρηματίας με την εκπομπή και έχει ζητήσει να διακοπεί.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου