Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η αποψίλωση έφερε… επιστράτευση στο Open

Ενδεικτικοί της ρευστής, όσο και προβληματικής κατάστασης που επικρατεί στο Open αυτό το διάστημα είναι οι χειρισμοί τόσο των εναπομεινάντων στελεχών της
διοίκησης Σαββίδη όσο και του επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα, Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

 

Προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που έχουν προκύψει μετά τις αποχωρήσεις δημοσιογράφων και εργαζομένων άλλων ειδικοτήτων στους τομείς των ειδήσεων και των εκπομπών της ενημέρωσης, ελήφθη η απόφαση να επιστρατευτούν πρόσωπα που ανήκαν στο δυναμικό του «Εθνους» πριν από την αναστολή λειτουργίας του φύλλου.

 

Ήδη, μια τέτοια περίπτωση είναι ο Κώστας Ασημακόπουλος, ο οποίος επανήλθε στην Παιανία, αυτή τη φορά για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης- έχουν υπάρξει επαφές και με μια σειρά άλλους δημοσιογράφους της σχετικής λίστας. Για την ιστορία, στους περισσότερους εξ αυτών είχαν δοθεί αποζημιώσεις, ενώ ο άνθρωπος που λειτουργεί εν είδει διαύλου επικοινωνίας του καναλιού μαζί τους είναι ο πρώην επικεφαλής της εφημερίδας Νούλης Χατζηδημητρίου, ο οποίος παραμένει στο σύστημα της Παιανίας, έχοντας υπό την εποπτεία του το ethnos.gr.

 

Στο μεταξύ, η νέα απώλεια για το Open ακούει στο όνομα του σκηνοθέτη Φίλιππου Φιλιππόσογλου, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς, ακολουθώντας το κύμα του προηγούμενου διαστήματος. Η εικόνα αυτή έρχεται στον απόηχο των νέων σεναρίων περί απεμπλοκής Σαββίδη από τον χώρο των ΜΜΕ, με επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη, όχι μόνο με την πλευρά της Nova, για το ενδιαφέρον της οποίας έγραψε η στήλη τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά και με άλλα επιχειρηματικά κέντρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου