Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Social µπάχαλο» του Νίκου Μουρατίδη

Ο Μίκης και ο Mad Clip

Βρίσκω πολύ εντυπωσιακό, μέχρι και συγκινητικό, που όλοι είχαν μία ιστορία να διηγηθούν σχετικά με τον Μίκη Θεοδωράκη. Ούτε ξέρω πόσες διάβασα αυτές τις μέρες. Αμέτρητες.

Η είδηση του θανάτου του «εξαφάνισε» τα πάντα. Ούτε Αφγανιστάν ούτε κορονοϊός ούτε οι αυξήσεις στα τρόφιμα και στη ΔΕΗ ούτε οι συγγνώμες του Πλεύρη ούτε ο ναύαρχος Αποστολάκης…, τίποτα. Κάθε 5 λεπτά και μία ανάρτηση για τον Μίκη. Ηταν ο τελευταίος Μύθος της Ελλάδας, αλλά ευτυχώς έφυγε πλήρης ημερών, και ίσως ο ΜΟΝΟΣ Ελληνας που τιμήθηκε και δοξάστηκε όσο ήταν εν ζωή.

Το θέμα τώρα είναι εμείς που μεγαλώσαμε με Μύθους και που θαυμάσαμε ανθρώπους-Μύθους, με έργα, καριέρες, ιδέες, όνειρα που ξεπερνούσαν το μπόι μας, που μας ενέπνεαν, που μας κινητοποιούσαν, τι θα απογίνουμε; Σήμερα δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε συλλογικούς Μύθους κι αυτό σημαίνει ότι οι κοινωνίες δεν μπορούν να προχωρήσουν πλέον. Ανίκανοι να φτιάξουμε κοινούς Μύθους, είμαστε ουσιαστικά και πλήρως πάμπτωχοι.

Την ίδια μέρα με τον Μίκη «έφυγε» και ο 34χρονος τράπερ Mad Clip από αυτοκινητικό δυστύχημα με την Porsche του. Και επειδή πιθανά να μην τον ξέρετε, το παιδί αυτό ήταν Μύθος για τους πιτσιρικάδες. Αν οι εφημερίδες και τα sites πήραν «φωτιά» με τον Μίκη, τα social media σείστηκαν από την είδηση για τον Mad Clip. Οι κατ’ εξοχήν χρήστες του Internet, οι απόλυτοι μάστερ του κλικαρίσματος και των smartphones, οι κάτω των 20, που τον άκουγαν και τον γούσταραν, θρηνούσαν και έβριζαν την γκαντέμω τη Φουρέιρα, που με όποιον κάνει ντουέτο σκοτώνεται (έτσι είχε γίνει και με τον Παντελίδη).

Το top όμως που συνέβη ήταν η αδιαφορία της Ιωάννας Τούνη, η οποία έφαγε πολύ κράξιμο που δεν αναφέρθηκε στις δύο απώλειες. Η ίδια απάντησε: «Εχω λάβει σήμερα ένα χαμό μηνύματα για πόσο αναίσθητη είμαι που δεν ανέβασα κάτι! Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Mad Clip. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Μ. Θεοδωράκη. Εύχομαι ολόψυχα καλό παράδεισο!».

Και μη με ρωτήσεις ποια είναι αυτή η Ιωάννα Τούνη. Den kserο, kardia mou!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου