Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…H Κική Σιλβεστριάδου μετακόμισε από το Open στη NOVA

PIAZZA MEDIA

Όπως σας είχε προαναγγείλει η στήλη, η Κική Σιλβεστριάδου παραιτήθηκε και επίσημα από το Open και μετακομίζει στη NOVA, καταλαμβάνοντας τη θέση της Κατερίνας Κασκανιώτη, η οποία αποχώρησε έπειτα από 24 χρόνια παρουσίας στη συνδρομητική τηλεόραση.

 

Το «COSMOTE Sport Acropolis Rally», ένα νέο pop-up κανάλι αφιερωμένο στο «Ράλλυ των Θεών», έρχεται στην COSMOTE TV από τις 6 έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

 

Η Comart A.E. ανέλαβε τη μεταφορά του σήματος της ΕΡΤ World σε Κύπρο και Ισπανία, μέσω των δορυφόρων της Hellas Sat και της MySat αντίστοιχα, με κόστος 8.400 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, για ένα έτος.

 

Την κάλυψη έως δύο rapid tests σε προληπτική βάση για τους εργαζομένους στις επιχειρήσεις των ΜΜΕ αποφάσισε ο ΕΔΟΕΑΠ, λαμβάνοντας υπόψη πως τα self tests δεν παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις.

 

Μετά τον τίτλο «Megaflix», η Alter Ego ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, κοιτώντας προς τις Over Τhe Τop (OTT) τηλεοπτικές υπηρεσίες, κατοχύρωσε τον τίτλο «Mega Plus». Το Mega έχει το πλεονέκτημα της μεγάλης ταινιοθήκης της Τηλέτυπος για να αναπτύξει τις αντίστοιχες τηλεοπτικές υπηρεσίες.

 

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του «GNTM» στο Star

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου