Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Οι εχθροί και οι φίλοι της Νίκης Λυµπεράκη

Σε ότι αφορά τη Νίκη Λυμπεράκη, φαίνεται πως σιγά-σιγά ξεκαθαρίζει το τοπίο για το πολιτικό talk show που πρόκειται να παρουσιάζει σε εβδομαδιαία βάση, αφού, παρά τη στασιμότητα που επικρατεί, οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στην Αγία Παρασκευή αναφέρουν ότι το concept, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κλειδώσει τις επόμενες εβδομάδες.

 

Εκτός των άλλων, η πρώην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open θα αναλάβει τις συνεντεύξεις με κορυφαία πολιτικά πρόσωπα, αφού, κατά κοινή ομολογία, υπήρξε σοβαρό έλλειμμα στο συγκεκριμένο μέτωπο. Το θέμα είναι ότι ορισμένα στελέχη στους κόλπους της διοίκησης δεν ενθουσιάζονται με την ιδέα, ανάμεσα στα οποία και ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Φώτης Καφαράκης, ο οποίος θεωρεί ότι η δημοσιογράφος έχει δεδομένες πολιτικές και δημοσιογραφικές αναφορές, οι οποίες πιθανόν να δημιουργήσουν ζητήματα στο άμεσο και το απώτερο μέλλον.

 

Αντιστοίχως, ανάμεικτες είναι και οι απόψεις που επικρατούν στο Μέγαρο Μαξίμου για την περίπτωσή της, αφού στους κόλπους του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος διαθέτει τόσο φανατικούς υποστηρικτές όσο και επικριτές. Οι δεύτεροι, μάλιστα, δεν λησμονούν τη γραμμή του προηγούμενου εργοδότη της, Iβάν Σαββίδη, έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη..

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου