Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Διέξοδο στον Ιβάν ψάχνει ο Φιλιππάκης

Προσπάθεια αναθέρμανσης των σχέσεών του με τον Ιβάν Σαββίδη φαίνεται ότι καταβάλλει ο Γιάννης Φιλιππάκης, ο οποίος εδώ και καιρό -και με φόντο την αποχή του ιδιοκτήτη του Open από τα τεκταινόμενα στο κανάλι του- είχε περιέλθει σε πλήρη απραξία.

 

Κι όλα αυτά ενώ πριν από μερικούς μήνες επιθυμούσε να αποκτήσει σημαντική επιρροή, πραγματοποιώντας με τις πλάτες του επιχειρηματία επαφές με όλα τα κορυφαία στελέχη του καναλιού (τόσο από τον ενημερωτικό όσο και από τον ψυχαγωγικό τομέα), με την επιδίωξη να καταδείξει ότι συνιστά πλέον τον ισχυρό άνδρα της Παιανίας.

 

Ωστόσο, το εγχείρημα αυτό ακυρώθηκε εν τη γενέσει του εξαιτίας των αποχωρήσεων των κορυφαίων ονομάτων του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά και της γενικότερης ρευστότητας και ανησυχίας που προκάλεσαν η μείωση του μπάτζετ και η αδιαφορία της ιδιοκτησίας.

 

Χώρια που οι περισσότεροι με τους οποίους συνομίλησε αντιλήφθηκαν πλήρως την έλλειψη τριβής με την τηλεόραση.Εσχάτως, όμως, φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στους σχεδιασμούς Φιλιππάκη, γεγονός που αποδεικνύεται από την ανακοίνωση που ένιωσε την ανάγκη να εκδώσει με την υπογραφή της Εστίας Επενδυτικής (συμφερόντων του ιδίου),με την οποία καταδίκαζε -και ορθώςτην επίθεση που δέχτηκαν δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Open ενώ
κάλυπταν τις πυρκαγιές.

 

Το στοιχείο όμως που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από παρασκηνιακής άποψης είναι ο χαρακτηρισμός του καναλιού ως του αντικειμενικότερου από όλα.

 

Προφανώς και ενόψει της κλιμάκωσης των επιθέσεών του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο εκδότης της «Δημοκρατίας» αναζητά ισχυρούς συμμάχους.«Στις μαύρες μέρες που ζούμε, κάποιοι επιχειρούν να κάψουν και να κάμψουν και τα ελάχιστα προπύργια της ανεξάρτητης ενημέρωσης. Σημεία των καιρών…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00