Αποκλειστικά στα Παραπολιτικά το σχέδιο Κικίλια 2021-2025 – Ολο το νέο ΕΣΥ

Αύριο, Σάββατο 31 Ιουλίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

 

Διαβάστε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

 

ΤΑ «Π» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΚΙΛΙΑ 2021-2025

 

Ολο το νέο ΕΣΥ

• Δημιουργείται νέος υγειονομικός χάρτης, ο οποίος θα καλύπτει τις ανάγκες αστικών κέντρων – περιφέρειας

• Θα περιλαμβάνει επίσης τα στρατιωτικά νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές

• Οι παρεμβάσεις θα είναι τόσο οργανωτικές όσο και λειτουργικές

• Τι είναι το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Σπύρος Δοξιάδης»

• Στον ΕΟΦ η φαρμακευτική πολιτική

 

Τι συμβαίνει με την τρίτη δόση

Πόσο απειλούνται οι εμβολιασμένοι

 

Οι κρίσιμες απαντήσεις των ειδικών – Τι αναφέρει ο Γκίκας Μαγιορκίνης

 

Τα γκάλοπ αποκαλύπτουν:

Ποιοι είναι αρνητές – Τι ψηφίζουν – Πόσο παραπέμπουν στις πλατείες των «αγανακτισμένων»

 

Διαβάστε στο Secret

Προβληματίζει έντονα η απουσία του Ιβάν

 

Ο Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής και οι «Μακεδονομάχοι» της πολιτικής

Τότε που ο Πάνος Καμμένος πίστευε ότι μπορούσε να λέει ό,τι θέλει

 

Και η ατζέντα

Οι συμβολισμοί της επίσκεψης Μπομπ Μενέντεζ

Αλλάζει η στάση των ΗΠΑ έναντι της Τουρκίας

 

Εξελίξεις

Καυτά μέτωπα για το Μαξίμου το φθινόπωρο

 

Κώστας Καραμανλής, υπ. Υποδομών και Μεταφορών

«Αντιπολίτευση της μιζέριας και της τοξικότητας»

 

Με νέα όπλα

Πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής

Πέτρος Φιλιππίδης

Από το σανίδι στη φυλακή…

 

Μπλε κάδοι

97 εκατ. ευρώ το χρέος στου δήμους

 

Η Εύα στη Σάσα

Η ζωή με την κόρη και τον σύντροφο»

«Βαφτίσια στην Κρήτη θέλουν οι νονοί», δηλώνει η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή

 

 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν αύριο με 4 μεγάλες προσφορές

 

Μη χάσετε με τα Παραπολιτικά τον 24ο τόμο της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, από την Εκδοτική Αθηνών, για τον ελληνισμό τα πρώτα χρόνια μετά την άλωση της Πόλης!

 

Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ!

 

Ο εικοστός τέταρτος τόμος αρχίζει από το 1453 μ.Χ. τη χρονολογία της άλωσης της Κωνσταντινούπολης και φτάνει ως το 1669 όταν οι Οθωμανοί Τούρκοι ολοκλήρωσαν σχεδόν την κυριαρχία τους στον ελληνικό χώρο. Τα χρόνια αυτά αποτελούν κρίσιμη περίοδο της ελληνικής ιστορίας. Η οθωμανική κατάκτηση των ελληνικών χωρών προκαλεί βαθύτατες μεταβολές στη ζωή του έθνους και στην ιστορική πορεία του. Υπήρχε ωστόσο η Μεγάλη Εκκλησία που στάθηκε στους δύσκολους αυτούς καιρούς ως το καταφύγιο και η παρηγοριά των υποδούλων. Η ανοχή εξάλλου γενικά των χριστιανών και της θρησκείας τους, υπό ορισμένους όρους, από το Οθωμανικό κράτος επέτρεπε την συνέχιση της ζωής των Ελλήνων και άφηνε περιθώρια για την βελτίωση της θέσης τους. Στο χώρο της οικονομίας και προπαντώς στο εμπόριο αρκετοί Έλληνες άρχισαν να διακρίνονται και να έχουν έντονη παρουσία στην οικονομική ζωή τόσο στην ίδια την Κωσταντινούπολη όσο και σε άλλες πόλεις. Οι Έλληνες βρήκαν την δύναμη από πολύ νωρίς να αγωνίζονται για την ελευθερία τους. ‘Οποτε δινόταν η ευκαιρία υπήρχαν πολεμικές δράσεις και εξεγέρσεις, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει ότι η ελπίδα για την απελευθέρωση δεν είχε εκλείψει.

 

Τα φώτα του πολιτισμού στην υπόδουλη χώρα δεν σβήνουν εντελώς παρά την φυγή των κορυφαίων λογίων. Οι λίγοι που παραμένουν εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι στα γράμματα και αρκετά σχολεία συνεχίζουν τη λειτουργία τους. Στην Βενετοκρατούμενη Κρήτη μάλιστα ακμάζουν τα γράμματα και η ποίηση. Μεγάλη άνθηση παρουσιάζει η ζωγραφική, σε μια δημιουργική συνέχεια της βυζαντινής παραδόσεως, στην Κρήτη ιδιαίτερα, στο Άγιο Όρος και σε πολλές περιοχές της Ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας. Παράλληλα οι Έλληνες λόγοι που ζουν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες γίνονται με την διδασκαλία τους αποφασιστικοί συντελεστές της ευρωπαΐκής αναγέννησης στον τομέα των γραμμάτων της φιλοσοφίας και των ανθρωπιστικών σπουδών γενικά. Οι άντρες αυτοί δεν αρκούνται στα πνευματικά τους τρόπαια όμως. Με τη σκέψη τους στραμμένη στην υπόδουλη πατρίδα αναπτύσσουν μεγάλη δραστηριότητα, χρησιμοποιούν όλο το κύρος τους για να κινήσουν ευρωπαΐκή σταυροφορία εναντίον των Τούρκων. Η περίοδος αυτή της ελληνικής ιστορίας είναι στα κύρια χαρακτηριστικά της ένα συναξάρι καταστροφών, δοκιμασιών, διωγμών και μαρτυρίων και μαζί μια εποποιία διαρκών προσπαθειών για την επιβίωση του Γένους, τη διάσωση και συνέχιση του πολιτισμού του και ηρωικών αγώνων για την ανάκτηση της ελευθερίας του.

 

Στον 24 τόμο θα μάθετε τα πάντα για τη στάση των Ελλήνων απέναντι στους ξένους κυρίαρχους και τις πολεμικές συγκρούσεις στον ελληνικό χώρο. Παρουσιάζεται η τουρκική κατάκτηση της Μυτιλήνης, η εισβολή του Καρόλου Η’ στην Ιταλία και οι βενετοτουρκικοί πόλεμοι. Οι πρώτες κατακτήσεις του Σουλεϊμάν του Α’ και οι ισπανικές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο. Η τουρκική κατάκτηση της Κύπρου και της Χίου και οι επαναστατικές ζυμώσεις στα τέλη του 16ου αιώνα. Ο πόλεμος της Κρήτης, τα αίτια και οι αφορμές. Ο πνευματικός βίος και η παιδεία κατά την Τουρκοκρατία. Οι Έλληνες λόγιοι και η συμβολή τους στην αναγέννηση των γραμμάτων. Η κατάσταση της παιδείας στις υπόδουλες ελληνικές χώρες. Η μεταβυζαντινή τέχνη, αρχιτεκτονική, ζωγραφική, ο λαϊκός βίος και πολιτισμός και η μεσαιωνική λογοτεχνία.

 

Μαζί, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το νέο τεύχος του Car and Driver

 

Στο Car and Driver Αυγούστου:

ANGELS AND DEMONS 2021

 

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα την τετρακίνητη Ford Mustang Mach-E 351 PS. Η πρώτη ηλεκτρική Mustang ξαναγράφει Ιστορία! Ακόμη, δοκιμάζουμε το Rimac Nevera το απόλυτο ηλεκτρικό hypercar των 1.914 ίππων, τη νέα Mercedes-Benz C-Class την κορυφαία baby limo που έγινε ακόμη καλύτερη, τo Audi Q4 e-tron quattro 50 τη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή στα compact SUV quattro, το Toyota RAV4 Plug-in Hybrid 306 PS τον βασιλιά της κατηγορίας που πλέον μπαίνει στην πρίζα, τα Lexus UX 250h & UX 300e την απόλυτη ιαπωνική τεχνολογία και πολυτέλεια σε EV και Hybrid και τη BMW M3 Competition με το εξωτικό Ribco Venom 44.

 

Έκρηξη αδρεναλίνης σε στεριά και θάλασσα.

 

Ακόμα,

Εκπτωτικό κουπόνι 50% για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;

 

Τα Παραπολιτικά σάς προσφέρουν ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα που κυκλοφορεί το Σάββατο 31 Ιουλίου και κερδιστε 50% έκπτωση, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park! Το υπερσύγχρονο πάρκο βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου και αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα. Ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30,000 τ.μ βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Το Splash WaterPark Isthmos διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στην μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

 

Ισχύει για έως 4 άτομα.

 

Μόνο με την έκδοση των 2€,

 

Το νέο σούπερ περιοδικό «Free time» με τα Σταυρόλεξα της νέας εποχής!

Αποκτήστε το ολοκαίνουργιο τεύχος του πιο πλούσιου σταυρολεξικού περιοδικού για όλες τις ώρες! Γεμάτο με σύγχρονα, πρωτοποριακά, ψυχαγωγικά αλλά και εκπαιδευτικά σταυρόλεξα, για να ακονίσετε το μυαλό σας και να διασκεδάσετε όλες τις στιγμές της ημέρας, στην παραλία, στο σπίτι και στις διακοπές! 100 σελίδες για ριλάξ με σταυρόλεξα Σκανδιναβικά και όχι μόνο!