Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Εξελίξεις σε ΑΝΤ1 και OPEN: Ντόµινο µε Μακρή και Τσαπανίδου

Την εναλλακτική του ΑΝΤ1 φαίνεται να προτιμά η Κάτια Μακρή σε ό,τι αφορά το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά τη λύση της πολύχρονης συνεργασίας της με το Star.

 

Οπως έγραψε η στήλη, η έμπειρη δημοσιογράφος είχε κάποιες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Χρήστου Παναγιωτόπουλου με φόντο τις διαδικασίες αντικατάστασης της Νίκης Λυμπεράκη  στη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού της Παιανίας, ωστόσο φαίνεται πως η ρευστότητα που επικρατεί ενόψει της νέας σεζόν σε όλα τα επίπεδα στους κόλπους του τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα όσον αφορά τη συγκεκριμένη προοπτική.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η μέχρι πρότινος anchorwoman του μεσημεριανού δελτίου του Star είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και πάλι μετά από πολλά χρόνια στο πόστο της σχολιάστριας πολιτικών ειδήσεων και μάλιστα δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου, στο πλευρό του οποίου ξεκίνησε στην τηλεόραση. Η διαχρονικά άριστη σχέση που διατηρεί με τον ίδιο δεν αποκλείεται να αποτελέσει το διαβατήριο και για την ταυτόχρονη ανάληψη επιτελικής θέσης στον τομέα ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου.

 

Στην ακριβώς αντίθετη διαδρομή διαφαίνεται, με βάση τα δεδομένα των τελευταίων ημερών, να κινείται η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία φέρεται διατεθειμένη να πάρει το ρίσκο και να δεχθεί την πρόταση για παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open αντί της Νίκης Λυμπεράκη, με την παρουσία της στο αντίστοιχο του ΑΝΤ1 ως σχολιάστριας να τερματίζεται οριστικά και αμετάκλητα.

 

Η εξέλιξη σχετίζεται προφανώς και με τα σύννεφα που συσσωρεύτηκαν στις σχέσεις της με πρόσωπα-κλειδιά στον ενημερωτικό τομέα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την ίδια ο επικεφαλής της ενημέρωσης του Open

είχε προσεγγίσει την Εύα Αντωνοπούλου του ΣΚΑΪ, ενώ είχε σκεφθεί και την ολική επαναφορά της Ολγας Τρέμη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου