Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza Media…Πουλήθηκε ο Legend 88.6 στη Frontstage της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου

Σε 24 Media Productions,με αντικείμενο τις τηλεοπτικές παραγωγές, μετονομάστηκε η IP HUB ΜονοπρόσωπηΑ.Ε., που είχε ως αντικείμενο ταπνευματικά δικαιώματα.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος υποστήριξης της εκπαίδευσης και των ελληνικών σχολείων, το οποίο υλοποιούν από το 2018, οι εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα» συνεχίζουν τη δράση αυτή και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας σχεδιάζουν την παραχώρηση βιβλίων και ειδικών εκδόσεων του ομίλου σε φορείς, ιδρύματα, σχολεία και βιβλιοθήκες της Ομογένειας.

Παράταση της θητείας του Δ.Σ. του ΑΠΕ μέχρι τις 31  Οκτωβρίου αποφασίστηκε πριν από μερικές ημέρες, ενώ παράλληλα εκκρεμεί η επιλογή του γενικού διευθυντή-προέδρου του ΑΠΕ, με την Κωνσταντίνα Βασιλειάδου και τον Αιμίλιο Περδικάρη να διεκδικούν τη θέση.

 

Εναντι ποσού 600.000 ευρώ, καταβεβλημένου ολοσχερώς μέσω τραπεζικής συναλλαγής, πουλήθηκε ο Legend 88,6 (πρώην News247 στους 88,6) στη Frontstage της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου, όπως προκύπτει από την απόφαση του ΕΣΡ, που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου