Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

∆ημήτρης Ουγγαρέζος :Ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της ζωής μου

Της Σάσας Σταμάτη

 

Με μαλλί αφάνα, άριστος μαθητής, λάτρευε τα ντολμαδάκια της γιαγιάς του και «πέταξε» στο Λονδίνο για να σπουδάσει

 

Aριστος μαθητής, αλλά όχι «φυτό» (τελείωσε το σχολείο με 18 και 8/10), όταν ήταν μικρός απείχε πολύ από την εικόνα που έχουμε για τον ίδιο σήμερα. Πλησίαζε τις κοπέλες με ποιήματα και χαρίζοντάς τους λουλούδια, ενώ όπως λέει ο ίδιος «κάποια παραπανίσια κιλά, τα μαλλιά αφάνα, η αδυναμία στα αθλήματα, σε συνδυασμό με την επιτυχία στα μαθήματα, αποτελούσαν τον… γκομενοδιώχτη».

 

Δύσκολο να το πιστέψουμε αν κρίνουμε από την τωρινή του εμφάνιση, αλλά το σίγουρο είναι ότι τώρα μπορεί να «ρεφάρει» στις γυναικείες κατακτήσεις. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Ουγγαρέζος μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο και, αφού τελείωσε τις σπουδές του στην Ελλάδα, ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο όπου και απέκτησε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του LSE.

 

Αγαπημένο φαγητό του Δημήτρη -όταν ήταν μικρός- ήταν τα ντολμαδάκια που του έφτιαχνε η γιαγιά του. Σήμερα ο αγαπημένος παρουσιαστής μοιράζεται μέσω των social media φωτογραφίες του από την παιδική του ηλικία και, από ό,τι φαίνεται, δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ο Δημήτρης συχνά αναπολεί εκείνες τις ημέρες της παιδικής ανεμελιάς

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου