Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Το «Φως στο Τούνελ» από τη νέα σεζόν στο Mega

Η Αγγελική Νικολούλη ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό του Mega, καθώς χθες ο τηλεοπτικός σταθμός της Συγγρού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη όσο και αποτελεσματική. Είναι οεπαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ,
δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ.

Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του Mega θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Το Mega την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες».

 

Ακολούθησε ανάρτηση της δημοσιογράφου στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Το “Τούνελ”, έπειτα από αρκετά χρόνια, αλλάζει στέγη! Μία νέα, Mega-λη οικογένεια μας
ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της και από το φθινόπωρο η εκπομπή θα ανάβει από εκεί τα φώτα της. Από το Μega. Οι άνθρωποι του Mega-λου καναλιού υποδέχονται εμένα και τους συνεργάτες μου με θέρμη και εκτίμηση και τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη. Το “Τούνελ”, για 27η σεζόν, συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο του μυστηρίου και της αλήθειας. Από τον Οκτώβρη θα είμαστε και πάλι μαζί μία Mega-λη παρέα στο καθιερωμένο ραντεβού της Παρασκευής. Φέτος η εκπομπή θα προβάλλεται νωρίτερα…».

 

Στη συνέχεια της ανάρτησης η Αγγελική Νικολούλη ευχαρίστησε και τον Alpha για τη συνεργασία τους: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Alpha, έναν έναν ξεχωριστά, για την πολύχρονη συνεργασία μας. Δεν ξεχνώ ότι εκείνη τη “μαύρη” περίοδο που μπήκε το λουκέτο στο Alter, ο Alpha μας έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε στο “Τούνελ” την έρευνα και την προσφορά στο συνάνθρωπο».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime  την Παρασκευή 23 Ιουλίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου