Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ενισχύεται το Mega

mega

Σε όλα τα επίπεδα ενισχύεται το Mega. Μετά τις ηχηρές μεταγραφές στον τομέα της ψυχαγωγίας, ήρθε η ώρα το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη να δώσει ισχυρό στίγμα και στο μέτωπο της ενημέρωσης. Αρχικά, η τηλεοπτική επιστροφή του Γιάννη Πρετεντέρη είναι γεγονός.

 

Ο πλέον έγκριτος σχολιαστής των εγχώριων κεντρικών δελτίων ειδήσεων διαχρονικά παίρνει και πάλι θέση μπροστά από τις κάμερες του Μεγάλου Καναλιού ως το κεντρικό πρόσωπο για τον σχολιασμό της επικαιρότητας, ενώ θα έχει την ευθύνη της κάλυψης των μεγάλων γεγονότων και των συνεντεύξεων.  Ωστόσο, ο ρόλος του από το ερχόμενο φθινόπωρο θα είναι πολύπλευρος και επιτελικός, καθώς, εκτός από τα παραπάνω, αναλαμβάνει και εντεταλμένος σύμβουλος ειδήσεων και ενημέρωσης.

 

Παράλληλα, στο δυναμικό του Mega ανήκει και επίσημα και η Αγγελική Νικολούλη, με την ίδια να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό μέσω προσωπικής της ανακοίνωσης ότι το «Φως στο τούνελ» θα επιστρέψει στους δέκτες από τον προσεχή Οκτώβριο και θα προβάλλεται πάλι τα βράδια της Παρασκευής.

 

Ωστόσο, στη νέα της συχνότητα η δημοφιλής εκπομπή θα δίνει ραντεβού με τους πιστούς τηλεθεατές της νωρίτερα από ό,τι συνέβαινε στη διάρκεια της παρουσίας της στον Alpha.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου