Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

ΣΚΑΪ:Aποχωρήσεις-έκπληξη στο Νέο Φαλήρο

Καλοκαίρι ανακατατάξεων από το πουθενά είναι αυτό που διανύουμε για τον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, αφού, πέραν των σκέψεων για αλλαγές που έφερε το χαμηλό lead-in που έπαιρνε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και των νέων δεδομένων που δημιουργήθηκαν στον ανταγωνισμό της ζώνης κυρίως σε ό,τι αφορά το νεανικό κοινό μετά την επέλαση του «Ράδιο Αρβύλα», εσχάτως προέκυψε μια σειρά αποχωρήσεων στελεχών που έχουν δώσει ισχυρό στίγμα στο
κανάλι του Νέου Φαλήρου, το καθένα από το μετερίζι όπου υπηρετούσε.

 

Η πλέον μη αναμενόμενη περίπτωση έχει να κάνει με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη, ο οποίος εμφανιζόταν στα δελτία ειδήσεων και στις ενημερωτικές εκπομπές, ενώ είχε συγκεκριμένο ρόλο στο σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμα του Δημήτρη Καμπουράκη. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, από το ερχόμενο φθινόπωρο θα καταλάβει τη θέση της Κάτιας Μακρή στην παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου του Star μετά την αποχώρησή της από το κανάλι της Κηφισιάς.

 

Την ίδια στιγμή, ο δημοσιογράφος Γιώργος Δασιόπουλος παίρνει τον δρόμο για τον ΑΝΤ1, όπου και θα αναλάβει αρχισυντάκτης του «Καλημέρα, Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, μια και είναι κοινό μυστικό ότι ο επονομαζόμενος και ως «βασιλιάς» της πρωινής ζώνης προχωρά σε μια σειρά βελτιωτικών παρεμβάσεων μετά την αύξηση του ανταγωνισμού.

 

Από τον ΣΚΑΪ αποχωρεί και ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει στροφή από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία, καθώς θα βρίσκεται στο πάνελ της Ν. Γερμανού στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha, αντί του Κώστα Τσουρού, ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή για το Mega, όπου θα βρεθεί στο πλευρό της Ελ. Μελέτη.

 

Τέλος, η Μάνια Αλιβιζάτουμετακομίζει στο «Mega Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου