Σύσκεψη κορυφής και σχεδιασµός στον ΣΚΑΪ

Δείπνο κορυφής πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, μεταξύ της «σιδηράς κυρίας» του ΣΚΑΪ, Εύης Κουτσαυτάκη, του επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα του καναλιού, Βασίλη Παπαδρόσου, και του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του Νέου Φαλήρου, Βασίλη Χιώτη.

 

Αντικείμενο της συζήτησης των τριών κορυφαίων στελεχών ήταν, φυσικά, η επόμενη τηλεοπτική σεζόν και οι βασικές στοχεύσεις της ενημέρωσης τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση, με φόντο την πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί σε όλα τα επίπεδα από το φθινόπωρο και μετά.

 

Βασικό θέμα, εξάλλου, όλον αυτό τον καιρό ήταν, εκτός των άλλων, ορισμένες παράμετροι του δελτίου ειδήσεων, το οποίο τους προηγούμενους μήνες δεν έχασε την αξιοπιστία και την επιρροή του, αλλά σίγουρα «πληγώθηκε» κυρίως σε ό,τι αφορά τα δυναμικά κοινά από την επέλαση των «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και την έλλειψη ενός ανταγωνιστικού lead-in. Σε ό,τι αφορά τον «100,3», όπως έχει γράψει εδώ και καιρό η στήλη, δρομολογούνται μετασχηματισμοί στο πρόγραμμα τόσο στη μεσημεριανή όσο και στην απογευματινή ζώνη.