Ενισχύεται η οµάδα της Liquid Media του Οντόνι

Συνεχίζεται η αναβάθμιση και σε επίπεδο προσώπων της Liquid Media, συμφερόντων Οντόνι. Οπως φαίνεται, ο επιχειρηματίας έχει αποφασίσει, εκτός από το Στοίχημα, να επενδύσει και στην ανάπτυξη του digital ομίλου που διαθέτει, παρουσιάζοντας, πέρα από νέα προϊόντα, και νέους συνεργάτες. Συγκεκριμένα, η Liquid Media προχώρησε πρόσφατα στην προσθήκη του Παναγιώτη Γκανά και του Βασίλη Ορφανού στην ομάδα της.

 

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Γκανάς ανέλαβε τη θέση του Social Media Marketer. Με εμπειρία 6 ετών ως επικεφαλής στο τμήμα των social media στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (αργότερα Alter EgoMedia), ενισχύει τον ρόλο των social media στη στρατηγική επικοινωνίας του ομίλου. Διδάσκει Νέα Μέσα και Ψηφιακή Δημοσιογραφία στο UNICAF και στο ΚΕΔΙΒΙΜ του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού. Παράλληλα, ο Eλληνας αναβάτης και νικητής του Rally Dakar το 2003, Βασίλης Ορφανός, θα είναι το νέο μέλος της ομάδας του InMotion της Liquid Media.

 

Μέσα από premium βίντεο, αρθρογραφία και εξειδικευμένο περιεχόμενο, ο Βασίλης Ορφανός θα μοιράζεται την πείρα και τις συμβουλές του με τους αναγνώστες των properties της Liquid Media