Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera…Η Νίκη Λυμπεράκη δεν ανανέωσε το συμβόλαιο της λόγω Παναγιωτόπουλου

Κινητικότητα και μάλιστα μεγάλη καταγράφεται στους διαδρόμους της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη, με τον τελευταίο να συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο να διεκδικήσει (και μάλιστα άμεσα) την έβδομη τηλεοπτική άδεια.

 

Επιστρέφει, όπως μαθαίνω, στη μικρή οθόνη ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, με σχόλιο στο ανανεωμένο κεντρικό δελτίο του Mega.

 

Η δυσκολία στη συνεννόηση με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο οδήγησε τη Νίκη Λυμπεράκη στην απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Open του Ιβάν Σαββίδη.

 

Και μια ο λόγος για το κανάλι του ομογενούς επιχειρηματία, να σας πω ότι οι φήμες θέλουν τον Νταβιντιάν να έχει στείλει και νέο τελεσίγραφο για περαιτέρω περιστολή δαπανών.

 

Κάτι πολύ μεγάλο ετοιμάζει η ομάδα που τρέχει το οικονομικό site powergame. gr. Προσεχώς θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

 

Συνεχίζεται η ενίσχυση στο δυναμικό του Mega, καθώς στην ομάδα των δημοσιογράφων εντάχθηκε και ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος αναμένεται με την εμπειρία και την αμεσότητά του να βοηθήσει στο νέο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου