Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Ενισχύεται το timeline.gr

Η The Newtons Laboratory αναδείχθηκε νικήτρια στον διαγωνισμό του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) με τίτλο «Ενέργειες προβολής και επικοινωνίας των δράσεων και πολιτικών διαχείρισης στερεών αποβλήτων».

 

 

Tη θέση της global CEO στην Ogilvy Health ανέλαβε η Kim Johnson, πολύπειρο στέλεχος στον κλάδο της υγείας, με εμπειρία διάρκειας 20 ετών.

 

 

Τo γυναικείo site jenny.gr γιορτάζει τα δέκατα γενέθλιά του. Ξεκίνησε την πορεία του ως προσωπικό blog και πλέον είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία sites στα ελληνικά media.

 

Αρχίζει, πλέον, η παγκόσμια διάθεση του YouTube Shorts, μιας εμπειρίας βίντεο μικρής διάρκειας, κατά την οποία όποιος θέλει μπορεί να δημιουργήσει μικρά βίντεο μέσα από το κινητό του. Η ΒΕΤΑ έκδοση της υπηρεσίας θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 100 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, εκεί δηλαδή όπου είναι διαθέσιμο το YouTube.

 

Νέα εποχή στη δημιουργική διεύθυνση του McCann Worldgroup, με την Αλέκα Παπαδία να αναλαμβάνει τη θέση της Executive Creative Director του ομίλου. êêê

 

Ενισχύεται το site timeline.gr, ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις από τον Σεπτέμβριο.

 

Ανανεώθηκε το portal cretalive.gr, το οποίο πραγματοποιεί και καμπάνια επαναλανσαρίσματος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου