Με Παρασκευοπούλου συνεχίζουν στην ΕΡΤ

Έπειτα από πολλές σκέψεις και εισηγήσεις σε ό,τι αφορά την εικόνα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, φαίνεται πως η διοίκηση του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής κατέληξε στο βασικό περίγραμμα ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

 

Η πρώτη απόφαση αφορούσε την παραμονή και του Φώτη Καφαράκη στη διεύθυνση του ενημερωτικού τομέα της κρατικής τηλεόρασης, εξέλιξη που σηματοδότησε την έναρξη των ζυμώσεων για τα υπόλοιπα ανοικτά μέτωπα. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, παρά τις εισηγήσεις για μετακίνηση της ώρας έναρξης του κεντρικού δελτίου, τελικώς επικράτησε η άποψη διατήρησής του στη ζώνη των 9, αφού πρόκειται για ένα διαχρονικό ορόσημο, το οποίο έχει ταυτίσει ο τηλεθεατής με την ΕΡΤ και, ως εκ τούτου, κρίθηκε πως δεν θα πρέπει να υπάρξουν περαιτέρω πειραματισμοί.

 

Μάλιστα, στο τιμόνι της παρουσίασης θα συνεχίσει οριστικά και αμετάκλητα η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, αφού, όπως σας είχε ενημερώσει η στήλη πριν από μερικές εβδομάδες, οι συζητήσεις με τη Νίκη Λυμπεράκη δεν αφορούν το πόστο της κεντρικής anchor woman, αλλά μια εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή στη βραδινή ζώνη.

 

Παράλληλα, το δίδυμο Ζούλα – Γαμπρίτσου εξακολουθεί να επενδύει στην εγχώρια μυθοπλασία, αφού βρίσκεται ήδη στα σκαριά ένα νέο, καθημερινό σίριαλ με τον Γιάννη Μπέζο, που προορίζεται για την prime time και στο οποίο οι διοικούντες την ΕΡΤ εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ένα όσο καλύτερο πλασάρισμα στη μάχη της πιο κρίσιμης τηλεοπτικής ζώνης, από την άποψη τόσο του αριθμού των τηλεθεατών όσο και της εμπορικότητας