Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ψήφος εµπιστοσύνης στο δίδυµο Ζούλα – Γαµπρίτσου στην ΕΡΤ

Μπορεί η φημολογία περί δομικού ανασχηματισμού να συνεχίζει να απασχολεί τις πολιτικές και παραπολιτικές στήλες των εφημερίδων, ωστόσο τα όποια σχέδια επεξεργάζεται ο Κυριάκος  Μητσοτάκης, παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα, δεν θα «αγγίξουν» την ΕΡΤ. Βλέπετε, παρά τις πληροφορίες που είδαν εσχάτως το φως της δημοσιότητας περί σκέψεων του Μεγάρου Μαξίμου για αλλαγές στα υψηλά κλιμάκια της κρατικής Ραδιοτηλεόρασης, κάτι τέτοιο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και δραματικής αναδιαμόρφωσης των σημερινών δεδομένων- δεν φαίνεται να συμβαίνει, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες και μέχρι και το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

Εξάλλου, προσωπικά ο πρωθυπουργός εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τις επιδόσεις της ΕΡΤ σε επίπεδο τηλεθέασης, όπου η διαφορά σε σχέση με τη διακυβέρνηση Τσίπρα είναι εμφανής, όσο και από την ποιότητα του τηλεοπτικού προϊόντος σε ψυχαγωγία και ενημέρωση. Ειδικότερα, δε, για τον ενημερωτικό τομέα, στην ηγεσία της κυβέρνησης στέκονται ιδιαίτερα στην πανθομολογούμενη αλλαγή που παρατηρείται όσον αφορά την απροσχημάτιστα φιλοκυβερνητική γραμμή των προηγούμενων ετών και δεκαετιών. Και όλα αυτά χωρίς ακόμη και η αντιπολίτευση να μιλά για ασυλλόγιστες σπατάλες, όπως αυτές που είχαν σημαδέψει την περίοδο που το Ραδιομέγαρο λειτουργούσε υπό τις εντολές του Νίκου Παππά.

 

Στο πλαίσιο αυτό, δίνεται εκνέου ψήφος εμπιστοσύνης στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα  και στον διευθύνοντα σύμβουλο, Γιώργο Γαμπρίτσο, κάτι που διεφάνη και πριν από λίγο καιρό με την παραμονή Καφαράκου στο πόστο του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί με φόντο το πολυσυζητημένο ταξίδι του πρωθυπουργού στη Σάμο και το γεύμα στο σπίτι του τοπικού κυβερνητικού βουλευτή, Χριστόδουλου Στεφανάδη.

 

Άλλωστε, όπως διεμήνυε στη στήλη κορυφαία κυβερνητική πηγή, τα όποια θεσμικά και λειτουργικά κενά είχαν εντοπιστεί καλύφθηκαν με την παρουσία στο Μαξίμου του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Θ. Λιβάνιου, οπότε, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, οποιοσδήποτε μετασχηματισμός σε αυτήν τη φάση θα ήταν ανούσιος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου