Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η Κουµουνδούρου ποντάρει στα social media

Toυς λογαριασμούς δημοσιογράφων που πρόσκεινται παραδοσιακά στην Κουμουνδούρου επιχειρεί να εκμεταλλευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να αυξήσει την επιρροή του στο συγκεκριμένο μέτωπο, αλλά και να αυξηθούν συνολικά οι δίαυλοι επικοινωνίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την κοινωνία, καθώς είναι κοινός τόπος ότι οι κομματικές θέσεις κάθε άλλο παρά περνούν στην κοινωνία, όπως καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις.

 

Στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκονται κατά βάση δύο κυρίες, τα σχόλια των οποίων αναπαράγονται τόσο από κάποιους ανώνυμους λογαριασμούς που υπερασπίζονται την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από κομματικά στελέχη. Πρόκειται για τη Νατάσα Γιάμαλη και την Κατερίνα Ακριβοπούλου (μέλος πια της επικοινωνιακής ομάδας του κόμματος στη Βουλή μαζί με τον Καψώχα), οι οποίες επιχειρούν να δώσουν έντονα αντιπολιτευτικό στίγμα. Ιδιαίτερα, δε, οι αναρτήσεις της δεύτερης θυμίζουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόταν την επικαιρότητα επί εποχής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όταν η εκπομπή της είχε επικριθεί εντόνως όχι μόνο από την αντιπολίτευση, αλλά και από ψύχραιμες φωνές της τότε κυβέρνησης.

 

Ως εκ τούτου, κάθε άλλο παρά έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα επικαλέστηκε τις απόψεις της για το θέμα της AstraZeneca ο γνωστός για τις εξάρσεις του Παύλος Πολάκης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου