Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Ιβάν µειώνει το µπάτζετ και οι παρουσιαστές «κουνάνε µαντίλι»

Την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης έχει στείλει σε όλους τους τόνους μήνυμα μείωσης του μπάτζετ της νέας σεζόν σε όλα τα ΜΜΕ που ελέγχει (από το Open και τα sites ethnos.gr και imerisia.gr μέχρι το αθλητικό SDNA), ακόμα ένας κρίκος ήρθε να προστεθεί στην αλυσίδα της ρευστότητας που επικρατεί στην Παιανία ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

 

Όπως έγραφε η στήλη την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την Κατερίνα Καινούργιου και τη Σίσσυ Χρηστίδου, οι οποίες κάθε μέρα που περνάει απομακρύνονται από τον σταθμό του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, ακολουθώντας τον Νίκο Κοκλώνη, που άνοιξε πρώτος την πόρτα, ήρθε η σειρά των «Ράδιο Αρβύλα»  να εισέλθουν στην ίδια εξίσωση. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών από το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

Το εν λόγω «χτύπημα», πέραν των συνεπειών που θα έχει σε επίπεδο τηλεθέασης, μιας και επρόκειτο για το πλέον επιτυχημένο πρόγραμμα του καναλιού, προκαλεί τριβές μεταξύ του συστήματος Σαββίδη και του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην ολική επαναφορά της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη μέσω της συχνότητας του Open. Βλέπετε, το πλήγμα που επέφερε η παρουσία τους στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της ζώνης των 8 εξασφάλιζε -στο μέτρο του δυνατούμια αξιοπρεπή πορεία στο αντίστοιχο της Παιανίας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου