Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«8 Λέξεις»: Ο Άκης σταματάει την κόρη του από νέα δολοφονία

Η Βάνα Δημητρίου έχει βαλθεί να κάνει εντυπωσιακές ανατροπές στα τελευταία επεισόδια στις «8 Λέξεις». Έτσι, μετά το γάμο του Άκη Αρώνη (Γιώργος Παρτσαλάκης) με την Αποστολία (Χριστίνα Χριστόφια) όλα θα αντιστραφούν. Η κόρη του Άκη, η Ηλιάνα (Ειρήνη Καραγεώργη), θα πάει στην Κέρκυρα αποφασισμένη να κάνει κακόστον Οδυσσέα (Αντρέας Γεωργίου), ανδεν ενδώσει στις ερωτικές ορέξεις της.

Ο Οδυσσέας θα καλέσει εσπευσμένα τον Αρώνη στην Κέρκυρα για να μαζέψει την κόρη του! Ο Φρίξος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια και θα συναντήσει ξανά τον Αρώνη λέγοντάς του πως δεν θα αφήσει την κόρη του, που έχει διαταραγμένο μυαλό, να κάνει κακό bστο φίλο του.

Ο Αρώνης θα τσατιστεί, αλλά η μοίρα θα του δείξει την αλήθεια, διαλύοντάς τον! Στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας θα βρει ένα περίστροφο και όταν θα την πιέσει, θα του τα αποκαλύψει όλα: Τους φόνους που έκανε, το άλλο πρόσωπο του αδελφού της Δημήτρη (Στέλιος Φύτρος) και ότι θέλει να σκοτώσει τον Οδυσσέα! Δεν υπάρχει άλλη λύση για τον Αρώνη παρά να την ξανακλείσει στο ψυχιατρείο.

Αν και έχει δίπλα του την Αποστολία, δεν θα αντέξει τόσο πόνο, όταν μαθαίνει πως και τα δύο του παιδιά είναι δολοφόνοι.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 15 Ιουνίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου