Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Social µπάχαλο» του Νίκου Μουρατίδη

Ο άτριχος κόσµος της Λατινοπούλου

 

Καλοκαιρινό μπουρίνι, καλοκαιρινή θύελλα ξεσήκωσαν οι δηλώσεις της κ. Αφροδίτης Λατινοπούλου για γυναίκες αξύριστες, με ραγάδες και κυτταρίτιδα. Δεν τις θέλει αυτές τις γυναίκες. Την ενοχλούν.

 

Oπως ο Χίτλερ -αν θυμάστε- που δεν ήθελε Εβραίους, ομοφυλόφιλους και μαύρους. Ονειρευόταν έναν κόσμο με την Αρια φυλή. Τους αψεγάδιαστους. Ετσι και η Λατινοπούλου. Εύχεται να εξαφανιστούν όσες γυναίκες έχουν τριχοφυΐα, ραγάδες, πανάδες και κυτταρίτιδα. Της προκαλούν αηδία. Και, αν δεν μπορούν να εξαφανιστούν, τουλάχιστον να μην ποστάρουν στα social media φωτογραφίες τους.

 

Οπως ήταν φυσικό, ξεσηκώθηκαν όλες οι γυναίκες. Χαμός έγινε. Σου λέει, 3.000.000 προβολές έχουν γίνει στο Instagram και τα σχόλια έχουν ξεπεράσει τις 70 χιλιάδες. Γνωστές, άγνωστες, τραγουδίστριες, τηλεπαρουσιάστριες, αδύνατες, χοντρές… όλες την κατακεραύνωσαν. Την αποκάλεσαν από «υπερφίαλη» μέχρι «ζώο». Από Ζέτα Δούκα και Ελένη Φουρέιρα μέχρι Μαίρη Συνατσάκη, Μαρία Σολωμού και Ελεονώρα Μελέτη. Ολες μίλησαν για απαράδεκτες δηλώσεις και για μισογυνισμό. Επίσης, δεκάδες γυναίκες ανάρτησαν αρετουσάριστες φωτογραφίες τους με μαγιό γράφοντας: «Εχω ραγάδες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση!».

 

Και όποιος νομίζει πως η Λατινοπούλου έτρεξε να βρει λαγούμι να κρυφτεί, πλανάται πλάνην οικτράν! Βγήκεθρασύτατα στην τηλεόραση και τα επανέλαβε. «Σου είπε κάποιος να τα λες αυτά τα πράγματα, γιατί έτσι θα κάνεις καριέρα;», τη ρώτησε η Σκορδά. «Σε καμία περίπτωση δεν τα λέω για να κάνω καριέρα», απάντησε η Λατινοπούλου. Η αξιαγάπητη κ. Λατινοπούλου ονειρεύεται έναν κόσμο χωρίς τρίχες, ραγάδες, πανάδες και σπυράκια… Ονειρεύεται έναν κόσμο φτιαγμένο από photoshop.

 

Εναν κόσμο με αποτριχομασατζούδες, κρέμες, πλαστικούς χειρουργούς, πολύ makeup και solarium.  Η αξιαγάπητη κ. Λατινοπούλου είναι μια θρασύτατη,αδίστακτη και φιλόδοξη γυναίκα, που επιθυμεί διακαώς να εισέλθει στη Βουλή προκαλώντας «θόρυβο» με αναρτήσεις που εξοργίζουν την κοινή γνώμη. Κι αυτό δείχνει μια γυναίκα με έντονα συμπλέγματα (κόμπλεξ), με άσχημα παιδικά χρόνια και τραυματική εφηβική ηλικία. Δ

 

ιάβασα μια συνέντευξη της κοντόσωμης δικηγόρου και πρώην τενίστριας κ. Λατινοπούλου και στην ερώτηση «τι σου έλειψε περισσότερο στην πανδημία;» η απάντησή της ήταν: «Η έλλειψη εκκλησιασμού και η Θεία Κοινωνία»… … Ε, δεν χρειάστηκε να διαβάσω παρακάτω…Κατάλαβα!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου