Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Σιωπηλός δρόμος»: Κυριακή στις 21:00 με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο στο Mega

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και οι εξελίξεις στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος, συγκλονίζουν και κόβουν την ανάσα. Οι ήρωες περπατούν σε τεντωμένοι σκοινί, ενώ η αστυνομία φτάνει για πρώτη φορά στον εντοπισμό του στίγματος του «ενορχηστρωτή»

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και οι εξελίξεις στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος, του Mega, καθηλώνουν. Η οικογένεια Καρούζου κλονίζεται, για ακόμη μια φορά, από τις αποκαλύψεις, με τον Βασίλη, ο «ενορχηστρωτής» της απαγωγής, να αναλαμβάνει ενεργό δράση, δίνοντας 24 ώρες διορία για τα χρήματα, λέγοντας στο τέλος του trailer: «μετά από αυτό, το κρίμα στο λαιμό σου».

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Μιχάλης καταφέρνει να αποφύγει την σύλληψη και επιστρέφει μαζί με τον «ενορχηστρωτή» στο κρησφύγετο. Εκεί αποφασίζουν πως η απαγωγή πρέπει να λήξει άμεσα και επικοινωνούν με την αστυνομία απαιτώντας τα λύτρα και δίνοντας μια τελευταία διορία. Η Θάλεια μαθαίνει για πρώτη φορά πως ο Μιχάλης είναι ένας από τους απαγωγείς, ενώ η αστυνομία καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις καθώς φτάνει όλο και πιο κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών.

 

Η Θάλεια μαθαίνει πως ο Μιχάλης είναι ένας από τους απαγωγείς:

Η Αθηνά αποκαλύπτει στην Θάλεια τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν στην απομάκρυνσή της από το Βασίλη και η οικογένεια Καρούζου κλονίζεται από τις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση διαφθοράς στην κοινότητα του Βαθιού. Η ξαφνική αρρώστια ενός παιδιού θα περιπλέξει τα πράγματα μέσα στο κρησφύγετο και οι δράστες θα διχαστούν ως προς την παράδοσή του. Την ίδια στιγμή η αστυνομία φτάνει για πρώτη φορά στον εντοπισμό του στίγματος τηλεφώνου του «ενορχηστρωτή»

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00