Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η έκθεση «Πύλη – Portals» στο 21ο τεύχος του περιοδικού της Βουλής “Επί του… Περιστυλίου!”

Η αναλυτική παρουσίαση του σκεπτικού της έκθεσης «Πύλη – Portals» και των έργων που παρουσιάζονται στο Καπνεργοστάσιο κυριαρχεί στη θεματολογία του 21ου τεύχους του περιοδικού της Βουλής “Επί του… Περιστυλίου!”. Ο αναγνώστης θα βρει όλες τις πληροφορίες για το πως μπορεί να επισκεφθεί με φυσική παρουσία την έκθεση, αλλά και το πως θα κατεβάσει την ειδική εφαρμογή στο κινητό του για να περιηγηθεί ψηφιακά σε όλα τα έργα των δημιουργών που συμμετέχουν.

Στο 21ο τεύχος μπορεί επίσης να μελετήσει, μεταξύ άλλων, ρεπορτάζ για το πως θα εκλέγονται εφεξής οι δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες, την δέσμη μέτρων για την προστασία των γυναικών από κάθε είδους βία, τη συμμετοχή των εθνικών κοινοβουλίων στη Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης, τους ζωγράφους που δημιούργησαν τα πορτρέτα των ηρώων της ελληνικής Επανάστασης, την αναβίωση των ανθοπωλείων στην οδό Β. Σοφίας και τη δωρεά από τη Βουλή ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Πύλου στη μνήμη του γιατρού της Βουλής Γιάννη Μητρόπουλου.

Μπορεί επίσης να διαβάσει ρεπορτάζ για την εκκίνηση του έργου στο Ελληνικό, τη συμφωνία με τις ΗΠΑ στους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας, την κριτική που άσκησε στον πρωθυπουργό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί δεν απάντησε στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» και όσα ειπώθηκαν στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές και την Ολομέλεια για την ψήφο των αποδήμων.

Στο τρέχον τεύχος υπάρχουν επίσης ρεπορτάζ για την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα Ντ. Σασόλι και τη συνάντηση που είχε με τον Κ. Τασούλα, καθώς και τις συναντήσεις που είχε ο Πρόεδρος της Βουλής με τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ανοχής και Ειρήνης Ahmed Bin Mohamed Aljarwan και τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης της ΔΣΟ και βουλευτή της Ρωσικής Δούμα Sergei Gavrilov.

Επίσης, υπάρχουν ρεπορτάζ για την κατάθεση φακέλου στην UNESCO για την καθιέρωση Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας, όσα συζητήθηκαν στη 15η Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Μεσογείου και τη συζήτηση μεταξύ Ελλήνων και Γάλλων βουλευτών για το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Δείτε εδώ το  21ο  τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής των Ελλήνων

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου