Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Αντρέας Γεωργίου: «Η Γη της Ελιάς έχει πολύ Ελλάδα µέσα της»

Την πρώτη του συνέντευξη στο Mega και στη Δανάη Μπάρκα έδωσε ο Αντρέας Γεωργίου μετά τη μεταγραφή του στο Μεγάλο Κανάλι, όπου μαζί με τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου ετοιμάζουν τη νέα μεγαλεπήβολη παραγωγή «Η Γη της Ελιάς». «Έχουμε φτιάξει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Κάτι γήινο, που έχει πολλή Ελλάδα μέσα», δήλωσε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε: «Η ζωή είναι γεμάτη έρωτα, δεν μπορεί να μην έχει έρωτα η σειρά. Είμαστε στη Μάνη, θα κάτσουμε εδώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Έχουμε κάνει γυρίσματα σε υπέροχα μέρη, πολύ ωραία. Νιώθω γεμάτος από εικόνα. Υπάρχει βέβαια και η συνθήκη του καλοκαιριού, η ζέστη. Είμαστε σε ελαιώνες, σε πύργους. Είμαστε στην Αρεόπολη, η “Γη της Ελιάς” είναι γεμάτη εικόνα ελιάς». «Προς το παρόν είμαστε λίγο σε ερημικές περιοχές.

 

Από σήμερα όμως θα είμαστε στο κέντρο της Αρεόπολης, έχουμε να γυρίσουμε σκηνές εν πλω. Από το τέλος της εβδομάδας θα είμαστε στην Αθήνα γιατί θα κάνουμε τα πρώτα γυρίσματα με την κυρία Μάρω Κοντού και έχουμε μεγάλη χαρά», συμπλήρωσε, επιβεβαιώνοντας ακόμα μία σημαντική συνεργασία στη νέα τηλεοπτική δουλειά του. «Όπως πάντα, με τη Βάνα και τον Κούλλη φροντίζουμε να ξέρουμε τι θα κάνουμε, προγραμματίζουμε κάτι από πολύ νωρίς. Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε για τη “Γη της Ελιάς”, όταν την οραματιστήκαμε παρέα, είχαμε πει ότι κάποιους συγκεκριμένους ρόλους θα θέλαμε να τους υποδυθούν συγκεκριμένοι άνθρωποι.

 

Απλώς τους έστειλα ένα σενάριο, τους είπα “διαβάστε το” και πως θα ήταν μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε. Νομίζω ότι με κανένα δεν χρειάστηκε δεύτερο ραντεβού. Ακόμα και στο γύρισμα, από την πρώτη μέρα, ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, σαν να έπρεπε να συνεργαστούμε. Είναι μια πολύ ωραία συγκυρία, γιατί δεν κάνουμε γύρισμα πολύ καιρό, αλλά έχουμε δεθεί σαν να έχουμε συνεργαστεί μια ολόκληρη σεζόν. Αυτό που λέγαμε με την κυρία Κονιόρδου, πρόσφατα ήμαστε στην Κύπρο σε κάτι ελαιώνες για κάποια γυρίσματα, έτρεχε μες στο χωράφι και μου έλεγε πως είναι ευτυχισμένη. Είναι ωραίο να δουλεύεις με ανθρώπους που σου κάνουν κλικ και μια δουλειά που αγαπάς. Ανυπομονούμε να βγει στον αέρα», πρόσθεσε.

 

«Αυτό που φτιάξαμε είναι καθημερινό, θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή και αυτό που φροντίσαμε είναι να δημιουργήσουμε μια συνήθεια, ώστε ο κόσμος να αγαπήσει τους χαρακτήρες της σειράς. Έχει πλοκή, αγωνία, γρήγορο σενάριο, προχωρούν πολύ οι εξελίξεις και έχει πάρα πολλές ανατροπές. Πρώτη φορά θέλω να έρθει το επόμενο κείμενο για να μάθω τι θα γίνει παρακάτω», δήλωσε
ο επιτυχημένος δημιουργός.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 9 Ιουνίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00