Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ντόμινο αλλαγών με «κλειδί» την Κατερίνα Καινούργιου

Ανακατεύεται η τράπουλα στον Alpha μετά από μια μάλλον κακή σεζόν για το κανάλι της Κηφισιάς, που έπεσε στην 4η θέση της τηλεθέασης. Ο σταθμός θα επιχειρήσει επανεκκίνηση το φθινόπωρο ελπίζοντας σε καλύτερα ποσοστά τηλεθέασης σε όλες τις ζώνες. Και ενώ το βραδινό πρόγραμμα («Σασμός», «The Bachelor», «Η τέλεια απόδραση») έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό, δεν συμβαίνει το ίδιο με το ημερήσιο (daytime), όπου αναμένονται καραμπόλες και μετακινήσεις μέχρι και το βάθος του καλοκαιριού.

Προφανώς και το πρόσωπο που θα «ξεκλειδώσει» τις αλλαγές και τις ανακατατάξεις είναι η Κατερίνα Καινούργιου και το εάν τελικά θα καταφέρει να μετακινηθεί από το Open, καθώς το συμβόλαιό της με το κανάλι της Παιανίας έχει ισχύ για ακόμη έναν χρόνο. Το ποσό που «μπλοκάρει» τη μεταγραφή είναι 400.000 ευρώ. Αυτή είναι η ρήτρα που έχει η παρουσιάστρια στο συμβόλαιό της
και αν λυθεί αναίμακτα το συγκεκριμένο θέμα και το ποσό προς το «Ανοιχτό Κανάλι» καλυφθεί, τότε θα καταφέρει να επιστρέψει και πάλι στον Alpha.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά, με τη διαμεσολάβηση και του Νίκου Κοκλώνη. Εφόσον το ζήτημα κλείσει, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «HappyDay» θα μετακινηθούν λίγο νωρίτερα, θα ακολουθεί η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με ένα κλασικό πρωινό πρόγραμμα που θα προβάλλεται στη ζώνη 10.00-13.00, και η Τατιάνα Στεφανίδου θα μετακινηθεί το απόγευμα, που παραδοσιακά έκανε καλύτερα νούμερα τηλεθέασης.

Γρίφος παραμένει η περίπτωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αν θα συνεχίσει με καθημερινή εκπομπή στο πρόγραμμα του Alpha. Το όλο ζήτημα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζειμέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 7 Ιουνίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00