Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Συµπληρώθηκαν» οι καλοκαιρινές οµάδες στον ΣΚΑΪ

Ολοκληρώθηκε το παζλ των παρουσιαστών των καλοκαιρινών εκπομπών του ΣΚΑΪ σε ό,τι αφορά την ενημέρωση. Στην πολύ πρωινή εκπομπή των Οικονόμου – Αναστασοπούλου θα τοποθετηθεί το δίδυμο που θα συνθέσουν η σταθερή καλοκαιρινή αξία του καναλιού του Νέου Φαλήρου, Νίκος Υποφάντης, και η δημοσιογράφος Μαρία Βούσουλα, ενώ, όπως έγραψε η στήλη πριν από μερικές εβδομάδες, τη ζώνη 12-2 θα αναλάβει η Ελένη Λάσκαρη με άλλα στελέχη του δημοσιογραφικού τμήματος, τα οποία θα εναλλάσσονται.

 

Στο μεταξύ, ο επικεφαλής του τμήματος ειδήσεων και ενημέρωσης, Βασίλης Παπαδρόσος, που ανανέωσε για ακόμα δύο χρόνια, επεξεργάζεται από κοινού με τη διοίκηση τον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με έμφαση τόσο στο περιεχόμενο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη όσο και στο lead in.

 

Πρόκειται για τα δύο μέτωπα που απασχόλησαν εντόνως τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού του Γιάννη Αλαφούζου τους προηγούμενους μήνες, αφού η εμπλοκή στην εξίσωση του «Ράδιο
Αρβύλα» και η μη ικανοποιητική τηλεθέαση της καθημερινής εκδοχής του «House of fame» δημιούργησαν έντονο προβληματισμό και προκαλούν πολλές ζυμώσεις ενόψει του Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου