Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Αρχίζει το ματς στον ΑΝΤ1

Το EURO, μετά το Μουντιάλ, είναι η δεύτερη δημοφιλέστερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον πλανήτη, προσφέροντας θέαμα και καθηλώνοντας τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» και όχι μόνο. Μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Αντουάν Γκριεζμάν, o Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, o Κιλιάν Μπαπέ, ο Χάρι Κέιν και πολλοί άλλοι, ετοιμάζονται να χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις και να «μονομαχήσουν» για να βρεθούν στο βάθρο της Ευρώπης.

Οι 24 κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης θα αναμετρηθούν σε 11 πόλεις, με τον μεγάλο τελικό και τους δύο ημιτελικούς να διεξάγονται στο Λονδίνο, στο εμβληματικό Στάδιο Wembley. Το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΑΝΤ1, με την υποστήριξη της Nοva, θα μεταφέρει όλες τις πληροφορίες, τις εξελίξεις και τις στιγμές του επετειακού Εuro 2020.

– Η δράση ξεκινά στις 15.00 με την εκπομπή «Euroday». Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και ο Ηλίας Βλάχος θα παρουσιάζουν τα παιχνίδια της ημέρας και θα αναλύουν τις
συνθέσεις των ομάδων.

– Κατά τη διάρκεια του Εuro 2020, και συγκεκριμένα από 12 Ιουνίου έως και 3 Ιουλίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται στις 18.00. Από τις 6 Ιουλίου, θα επιστρέψει στις 18.50.

– «Παίξτε μπάλα»: Κάθε βράδυ, στις 21.00, οι Σταύρος Σβήγκος, Γιώργος Λέντζας, Νικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος θα σχολιάζουν με χιούμορ τους αγώνες και τους πρωταγωνιστές του Εuro 2020, όπως κάνουν οι παρέες που μαζεύονται να δουν μπάλα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η εκπομπή «Euroshow» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Γιώργο Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλο θα «κλείνει» το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα της ημέρας σχολιάζοντας τα πάντα γύρω από τα ματς, τις φάσεις, τα γκολ, αλλά και όσους ξεχώρισαν στα παιχνίδια που παρακολουθήσαμε.

 

Aπό τη στήλη της Ντέπυς Γκολεμά στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου