Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μεταγραφικός πυρετός µε Τρέµη, Κοτταρίδη, Σαραντάκο στο newsbomb.gr

Τριπλό «χτύπημα» ενίσχυσης για το newsbomb.gr, το οποίο εντάσσει στο δημοσιογραφικό του επιτελείο την Όλγα Τρέμη, τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Σαραντάκο.

Ήδη, ο Γ. Σαραντάκος ξεκίνησε να αρθρογραφεί στο Μέσο από τις 15 Μαΐου, ενώ από την 1η Ιουνίου ξεκινούν τόσο η Όλγα Τρέμη, η οποία επιστρέφει… δριμύτερη στην ενεργό δράση, όσο και ο Δ. Κοτταρίδης. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του «Secret», η πολύπειρη Όλγα Τρέμη θα αναλάβει -μεταξύ άλλων καθηκόντων- την ενίσχυση του Web TV του newsbomb.gr, φιλοξενώντας κορυφαία πρόσωπα της πολιτικής και όχι μόνο επικαιρότητας, ενώ παράλληλα θα αρθρογραφεί σε σταθερή βάση.

 

Στην επανεμφάνισή της, πρώτος προσκεκλημένος της θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που θα βγάλει ειδήσεις…
Οι τελευταίες ηχηρές μεταγραφές του newsbomb.gr, οι οποίες δεν θα είναι και οι τελευταίες, έρχονται να ενισχύσουν περαιτέρω το Μέσο, που σταθερά και διαχρονικά κατέχει μία  από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του αναγνωστικού κοινού.

 

Θυμίζουμε πως έχουν προηγηθεί οι προσθήκες της Αμαλίας Κάντζου, που χειρίζεται το κυβερνητικό ρεπορτάζ, και του Θανάση Κουκάκη, που καθημερινά γράφει για τα παρασκήνια στο οικονομικό ρεπορτάζ μέσα από τη στήλη του, «Over the Counter».

 

Στο newsbomb.gr πήραν πρόσφατα μεταγραφή ο Μάριος Καλογερόπουλος (αρχισυντάκτης) από το protothema.gr και από το ethnos.gr η Σοφία Σπίγγου, καλύπτοντας το δικαστικό ρεπορτάζ, καθώς και ο Αλέξανδρος Καλαφάτης στο αστυνομικό. Ο Αντώνης Γκιόκας προστέθηκε, επίσης, στο δυναμικό του newsbomb.gr και καλύπτει το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Στόχος όλων αυτών των κινήσεων δεν είναι άλλος από τη συνεχή ενδυνάμωση του δημοσιογραφικού δυναμικού και της παραγωγής ποιοτικού πρωτογενούς περιεχομένου, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας. Και όπως μαθαίνουμε οι μεταγραφές του newsbomb.gr δεν έχουν -ακόμα- ολοκληρωθεί… Τέλος, στα πλάνα του Ομίλου Γιαννακόπουλου είναι και η δημιουργία οικονομικού site. Μάλιστα, στην αγορά υπάρχει η πληροφορία ότι βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο οι συζητήσεις για το ελληνικό Bloomberg.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου