Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Εµπλοκή» Λεωτσάκου στη «Ναυτεµπορική»

Σε ανύποπτο χρόνο και πριν από τη διεξαγωγή του πλειστηριασμού για τα περιουσιακά στοιχεία της «Ναυτεμπορικής», που κατέληξαν στον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, είχε προκαλέσει εντύπωση η κοινή «γραμμή» που ακολουθούσαν επί του θέματος οι Ιωάννης Φιλιππάκης («Δημοκρατία») και Πέτρος Λεωτσάκος (bankingnews).

 

Όως, επίσης, αποτελούσε κοινό μυστικό το αρχικό ενδιαφέρον του τελευταίου για την απόκτηση μόνο του site της «Ναυτεμπορικής». Μάλιστα, ακόμα και λίγο πριν από την αποχώρηση του Μιχάλη Σάλλα από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του bankingnews.gr διερευνούσε όλα τα ενδεχόμενα που θα του επέτρεπαν τη συμμετοχή στη διαδικασία του πλειστηριασμού. Ωστόσο, όταν ο κ. Λεωτσάκος διαπίστωσε ότι επρόκειτο για παρτίδα με δυνατούς επιχειρηματικούς παίκτες, αποφάσισε να κάνει πίσω. Φυσικά, πάντα είχε κατά νου ότι η προσθήκη στο group που διαθέτει του
naftemporiki.gr θα έδινε μια ξεχωριστή δυναμική συνολικά στα Μέσα του.

 

Ανεξάρτητα, όμως, από τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος τραπεζικός συντάκτης, εκτός των άλλων, διατηρεί στενή προσωπική σχέση με τον νέο ιδιοκτήτη των Μέσων της «Ναυτεμπορικής», Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα, λοιπόν, με καλά ενημερωμένες πηγές, ο τελευταίος, στο πλαίσιο των επαφών που έχει το τελευταίο διάστημα με πρόσωπα που θα
μπορούσαν να «τρέξουν» το φιλόδοξο εγχείρημά του στον χώρο των Media, φαίνεται να έχει συναντηθεί και με τον Πέτρο Λεωτσάκο, διερευνώντας το ενδεχόμενο της συνεργασίας αποκλειστικά για το naftemporiki.gr.

 

Οι ίδιες πηγές θέλουν τον «Τίγρη» να επιλέγει (τελικά) τον ιδιοκτήτη του bankingnews από το αφεντικό της 24Media λόγω και της στενής φιλικής σχέσης που διατηρεί με τον πρώτο. Αν και τίποτα δεν είναι ακόμη οριστικό, αν κάποιος στοιχημάτιζε με ποιον θα θελήσει να συνεργαστεί ο Μελισσανίδης, χωρίς δεύτερη σκέψη θα κατέληγε στην επιλογή Λεωτσάκου. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες δύο εβδομάδες θα κρίνουν την παρτίδα σε ό,τι αφορά τις επιλογές που θα γίνουν από την πλευρά του «Τίγρη» σε σχέση με το project της «Ναυτεμπορικής».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου