Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τον Ιούνιο µετακοµίζει ο Νίκος Κοκλώνης

Μέχρι τον επόμενο μήνα αναμένεται να έχει αποχωρήσει ο Νίκος Κοκλώνης και η Barking Well Media από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου ως γνωστόν βρίσκεται και ο τηλεοπτικός σταθμός Open.

 

Οπως έγραψε η στήλη πριν από μερικές εβδομάδες, ο παραγωγός και παρουσιαστής του «Just The Two Of Us» πρόκειται να μετακομίσει στα παλιά γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, γεγονός που από μόνο του δίνει άλλη διάσταση στις πληροφορίες περί διεύρυνσης της συνεργασίας του με το κανάλι (ήδη η εταιρεία του τρέχει την παραγωγή του νέου τηλεπαιχνιδιού με τον Χρήστο Φερεντίνο).

 

Πρόκειται επί της ουσίας για μια απολύτως αναμενόμενη εξέλιξη, μετά τη ρήξη που επήλθε στις σχέσεις της διοίκησης του Open και του τηλεοπτικού παραγωγού, με τα πρώτα σύννεφα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και πολλούς μήνες. Ενδεικτική του κλίματος που έχει διαμορφωθεί μεταξύ των δύο πλευρών ήταν η, αν μη τι άλλο, αμήχανη ανακοίνωση του καναλιού της Παιανίας πριν από μερικές ημέρες, όπου σε μια προσπάθεια να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις περί απόλυτης αποστασιοποίησης του Νίκου Κοκλώνη η διοίκηση δήλωνε… αναρμόδια για τη διαχείριση των συμβάσεων με την Barking Well Media.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου