Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Νέα δοµή στο εµπορικό της 24Media του Μάρη

Η 24MEDIA, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της πλάνου, προχωρά σε αλλαγές της δομής του εμπορικού της τμήματος και σε ενίσχυσή του με νέα στελέχη.

 

Συγκεκριμένα, για το News24/7 και τη Huffpost Greece Advertising Director είναι η Σίλια Παπανάγνου και Advertising Manager η Βάλλυ Παπαϊωάννου, ενώ για το Sport 24 και το Contra Advertising Director είναι η Σταυριάνα Χουτρίδη και Advertising Manager η Τίνα Αδρακτά. Για το OneMan και το LadyLike Advertising Director είναι η Ειρήνη Παπαναστασίου και Advertising Manager ο Γιάννης Διγενάκης.

 

Επιπλέον, η 24Media προχώρησε στη δημιουργία Direct Market Division με Advertising Director Direct Market τον Δημήτρη Καλαμάρη και Advertising Manager Direct Market τον Χρήστο Τριανταφυλλίδη. Στο τμήμα Brand Experience Director είναι ο Χρήστος Χατζηιωάννου, με Brand Experience Managers τις Μαρίνα Στρίγγα και Ευγενία Μοσχονά και Brand Experience Production Manager τη Μαρία Μαλαφέκα, ενώ η ομάδα εμπλουτίζεται και με Commercial Creative Director τον Γιάννη Σαρλή και Commercial Creative at Large τον Λευτέρη Κεφαλά.

 

Η Τίνα Αδρακτά κρατά τη θέση της Advertising Manager και στην Custom, αναλαμβάνοντας την πώληση των White Label ενεργειών. Τέλος, στο Ad Serving Team Ad Serving Manager είναι η Νέλυ Τσιλιβαράκου και Ad Serving Executive ο Αντώνης Σίλβα Αγγελόπουλος, ενώ στο Ad Support Team Advertising Support Manager είναι η Αννα Ράτη και Advertising Support Executive η Ξένια Νταβράνογλου. Επικεφαλής, ως Group Commercial Director, είναι η Ντέπη Παπάζογλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00