Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Cook Magazine με τα Παραπολιτικά με νόστιμες συνταγές για αποτοξίνωση και ευεξία με την υπογραφή του Σταύρου Βαρθαλίτη

Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine που κυκλοφορεί το Σάββατο 08.05 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά, ο νέος Έλληνας Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς ένα τεύχος γεμάτο με light συνταγές, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, με γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας αλλά χωρίς περιττές θερμίδες! Απολαύστε δροσερές σαλάτες με κους κους και σπανάκι, πεντανόστιμες και ελαφριές ομελέτες με λαχανικά, φριτάτα με μανιτάρια Portobello και σπαγγέτι με πέστο βασιλικού! Ακόμη θα βρείτε τους πιο υγιεινούς και πεντανόστιμους Detox χυμούς για ενυδάτωση, ενεργοποίηση του μεταβολισμού και καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών!

 

Φυσικά η γιορτή της Μητέρας θα γίνει ακόμη πιο ιδιαίτερη, μαγειρεύοντας τις κλασικές συνταγές με έναν πρωτότυπο και πιο σύγχρονο τρόπο! Μουσακάς αποδομημένος, λαχταριστά γεμιστά με κινόα και βότανα και λαχανόρυζο με τομάτα και κρόκο Κοζάνης! Extra bonus: Top Μαρινάδες που θα απογειώσουν κάθε σας πιάτο! Κλείνοντας με πρωταγωνίστρια τη φράουλα δημιουργήστε τις πιο ακαταμάχητες συνταγές που πρόκειται να εκπλήξουν τους πάντες! Σπιτικό παγωτό φράουλα, pavlova, ατομικά ταρτάκια με κρέμα, cheesecake σε ποτήρι.

 

Τέλος μην χάσετε το δροσερό αφιέρωμα στις ελληνικές μπύρες! Μάθετε τα πάντα για την αναπτυσσόμενη ελληνική ζυθοποιία, για τις κατηγορίες της μπύρας, τη σωστή θερμοκρασία σερβιρίσματος, τις γεύσεις που ταιριάζει, αλλά και 1 μύθο και 4 αλήθειες του γνωστού ποτού!

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου