Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η συνάντηση Τσίπρα – Μάρη και η ανάπτυξη της 24Media

Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο αναφέρουν ότι πριν από λίγο καιρό υπήρξε συνάντηση εργασίας ανάμεσα στον κ. Μάρη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρώτος ανέπτυξε στον δεύτερο το αναπτυξιακό πλάνο της δημιουργίας ενός σύγχρονου κεντροαριστερού ομίλου.

 

Πρόκειται για ένα project το οποίο ο καλός επιχειρηματίας εξελίσσει, όπως σας ενημέρωσε η στήλη εδώ και λίγο καιρό, με ιδιαιτέρως προσεκτικά βήματα. Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο αναφέρουν ότι ο τέως πρωθυπουργός έδειξε να ενθουσιάζεται από τα όσα άκουσε από το αφεντικό της 24Media. Μάλιστα, αν κρίνουμε από το κλίμα που επικρατεί για τα Μέσα Μάρη στην Κουμουνδούρου, μάλλον υπήρξε απόλυτη ταύτιση μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες έχουν διατηρήσει ανοικτό τον δίαυλο επικοινωνίας που δημιουργήθηκε από την εποχή της διακυβέρνησης Τσίπρα.

 

Πάντως, ακόμα και από απόσταση να κοιτάξει κανείς τον όμιλο των Μέσων που χτίζει ο γνωστός επιχειρηματίας, θα καταλήξει αβίαστα στο συμπέρασμα ότι είναι ό,τι καλύτερο βρίσκεται κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο μεταξύ, καθήκοντα Group Commercial Director στον όμιλο της 24Media αναλαμβάνει η Ντέπη Παπάζογλου, έμπειρο στέλεχος της αγοράς που κατέχει τη θέση της Εμπορικής Διεύθυνσης στην 24Media από το 2018.

Στο πλαίσιο των διευρυμένων της καθηκόντων η Ντέπη Παπάζογλου θα είναι υπεύθυνη για την εμπορική ανάπτυξη των brands της 24Media, των νέων business units, όπως του 24Media Lab και των 24Media Studios, της βίντεο στρατηγικής, καθώς και των καινούργιων προϊόντων που σύντομα θα προστεθούν στο portfolio του ομίλου 24Media.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου