Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ζυµώσεις και καραµπόλες στο ενηµερωτικό της ΕΡΤ

Μπορεί την τελευταία διετία η ΕΡΤ να έχει κερδίσει τόσο το στοίχημα της αξιοπιστίας όσο και αυτό της τηλεθέασης, ωστόσο κάθε άλλο παρά ρόδινες είναι οι καταστάσεις στον ενημερωτικό τομέα του Ραδιομεγάρου. Εδώ και καιρό στους κόλπους της διοίκησης βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις διεργασίες σχετικά με πιθανές ανακατατάξεις στο τμήμα, προκειμένου να ενισχυθεί περισσότερο το στίγμα του, ενόψει και του κρίσιμου διαστήματος που έρχεται σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

 

Οι σκέψεις για αντικατάσταση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Φώτη Καφαράκου, έχουν παγώσει, με τις σχετικές αποφάσεις να μετατίθενται για τους αμέσως επόμενους μήνες, καθώς η
συγκεκριμένη παράμετρος βρίσκεται σε απόλυτη σύνδεση με την περίπτωση της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου  και την παραμονή της ή μη στο πόστο της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση. Είναι κοινό μυστικό πως στο μυαλό του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα, υπάρχει το σενάριο της Νίκης Λυμπεράκη, ωστόσο το τοπίο στο συγκεκριμένο μέτωπο παραμένει θολό, από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιο της anchorwoman του Open.

 

Βλέπετε, αν και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος κοιτάει ξεκάθαρα σε άλλες κατευθύνσεις, δεν αποκλείεται τελικώς να δεχθεί την παραμονή της Νίκη Λυμπεράκη στο κεντρικό δελτίο των 7 ως λύση ανάγκης, αφού δεν είναι καθόλου σίγουρο πως οι κρούσεις στις οποίες έχει προχωρήσει (και ιδιαιτέρως αυτή στην Εύα Αντωνοπούλου) θα έχουν ευτυχή για τον ίδιο κατάληξη. Επιστρέφοντας στην Αγία Παρασκευή και ανεξαρτήτως της έκβασης στις υποθέσεις των Καφαράκου – Παρασκευοπούλου, είναι δεδομένο πως θα δρομολογηθούν αλλαγές στους κόλπους των συντελεστών του δελτίου, ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον των Πιτταρά – Κοτταρίδη, με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο να καραδοκεί, όπως έχει γράψει η στήλη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου