Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Σκέψεις αποχώρησης του Φιλιππάκη από το Open

Πριν από καιρό είχε προκαλέσει έκπληξη (και μάλιστα μεγάλη) η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να εντάξει στο Δ.Σ. του τηλεοπτικού σταθμού Open τον εκδότη της «Δημοκρατίας», Γιάννη Φιλιππάκη. Τότε είχαν ακουστεί διάφορα – μέχρι και φήμες περί εμπλοκής του Δημήτρη Μελισσανίδη στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό διακινήθηκαν δεξιά κι αριστερά.

 

Τελικά, τίποτα από όσα διαβάσαμε και ακούσαμε δεν ίσχυε, αν ληφθεί σοβαρά υπόψη η πληροφορία που θέλει τον κ. Φιλιππάκη να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από το κανάλι του Σαββίδη. Προφανώς, ο εκδότης της «Δημοκρατίας» δεν χρειάστηκε και πολύ χρόνο για να συνειδητοποιήσει ότι το Open πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού η ιδιοκτησία δεν δείχνει διάθεση να επενδύσει περαιτέρω. Απεναντίας, όσοι γνωρίζουν τους σχετικούς σχεδιασμούς υποστηρίζουν ότι ο Σαββίδης έχει δώσει εντολή για περικοπές σε όλα τα επίπεδα.

 

Βλέποντας το βουνό να πλησιάζει, ο Φιλιππάκης σκέφτεται να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, πριν τον πάρει κι αυτόν η μπάλα. Αλλωστε, πλέον, μετά τις εξελίξεις στη «Ναυτεμπορική», έχει αποκτήσει ενδιαφέρον κυρίως όσον αφορά το πιεστήριο…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου