Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Το Open χτυπάει την πόρτα της Ακρίτα

Η στήλη σάς έχει ενημερώσει ήδη για την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να επιστρέψει το Open, σταδιακά μεν, ξεκάθαρα δε, σε αντιπολιτευτικά μονοπάτια και ταυτόχρονα σε γραμμή στήριξης Τσίπρα.

 

Μάλιστα, το σήμα έχει δοθεί εδώ και μερικές εβδομάδες στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος, αν και αρχικά είχε αντιρρήσεις, ζητώντας ισορροπίες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, μπαίνει εκ των πραγμάτων στη διαδικασία να ακολουθήσει τις εντολές της ιδιοκτησίας, προχωρώντας σε αντίστοιχες κινήσεις.

 

Στο πλαίσιο αυτό και ενόψει της πιθανής επιστροφής στον τηλεοπτικό σταθμό του σεναριογράφου Γιώργου Κυρίτση για το λανσάρισμα ενός καθημερινού σίριαλ, που θα δίνει lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (κάτι που είχε συμβεί χωρίς επιτυχία και στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καναλιού), φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open να έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της συζύγου του, δημιουργού Έλενας Ακρίτα, προκειμένου να πάρει θέση βασικής σχολιάστριας, σε μια πρόταση αν μη τι άλλο ανατρεπτική.

 

Αν όχι κάθε μέρα, τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Το τι μέλλει γενέσθαι και κατά πόσο έχει βάση αυτό το σενάριο θα το δείξει η ιστορία, ωστόσο από τη στιγμή που θα εμπλακεί στην ενημερωτική εξίσωση του Open η άτυπη φωνή της Κουμουνδούρου στα social media, αντιλαμβάνεται κανείς πού το πάει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου