Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Tα µηνύµατα Καπάκου σε Βαξεβάνη και στη µέση ο Φιλιππάκης

Με ενδιαφέρον παρακολούθησε η στήλη την εβδομάδα που μας πέρασε και έναν άλλο «εμφύλιο», μεταξύ δημοσιογράφων που βρίσκονται κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. Όλα ξεκίνησαν με ένα άρθρο του κ. Καπάκου  (προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ και γ.γ. στην ΕΣΗΕΑ) με τίτλο «Ποιοι και γιατί κρύβονται πίσω από την επίθεση στον ΕΔΟΕΑΠ».

 

Εκεί, μεταξύ άλλων, ο κ. Καπάκος υπερασπίστηκε τον ΕΔΟΕΑΠ για το θέμα της βεβαίωσης στην υπόθεση Φουρθιώτη και απάντησε ουσιαστικά στην κριτική που του ασκήθηκε από τον εκδότη του «Documento».  Έγραψε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καπάκος ότι «το documentonews συνεχίζει τον “οίστρο ” του για τις εύλογες, όχι όμως σκόπιμες, παραλείψεις του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ, εκείνου του προεδρείου που ήταν στα δικαστήρια όταν χρειάστηκε να υπερασπιστεί την ελευθεροτυπία του εκδότη του…», για να λάβει την απάντηση με ένα μακροσκελές άρθρο του εκδότη του «Documento», υπό τον τίτλο «Μια απάντηση στον Σταύρο Καπάκο».

 

Αυτό, όμως, που προκαλεί εντύπωση είναι ότι στο ίδιο άρθρο όπου επιτίθεται στον Βαξεβάνη, ο Καπάκος βάζει στο κάδρο και τη «Δημοκρατία» του Φιλιππάκη. «Τα σαΐνια της εφημερίδας “Δημοκρατία” ανακάλυψαν πλαστή ταυτότητα του ΕΔΟΕΑΠ, μπερδεύοντας μια νόμιμη κάρτα υγείας, επειδή, λένε, δεν μπορεί ο Φουρθιώτης να είναι ασφαλισμένος στον ΕΔΟΕΑΠ, επειδή δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ!

 

Λάθος από απειρία ή σκοπιμότητα, την οποία μάλιστα αποφεύγουν να διορθώσουν», έλεγε χαρακτηριστικά. Αυτό,όμως, που μας προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι δύο παραγράφους παρακάτω, στο ίδιο πάντα άρθρο, ο κ. Καπάκος κρίνει σκόπιμο να αιτιολογήσει ή να πιθανολογήσει τους λόγους της επίθεσης προς το πρόσωπό του, σημειώνοντας ότι «σε κάθε περίπτωση, οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να κάνω τα στραβά μάτια για τις οφειλές στον Οργανισμό, ούτε φοβάμαι τις “υποδείξεις” και τους υποβολιμαίους υπαινιγμούς (…).

 

Ο ΕΔΟΕΑΠ θα εισπράξει τα μεγάλα ποσά που οφείλουν οι εκδότες. Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα φοβηθώ από τα προειδοποιητικά, δήθεν αποκαλυπτικά δημοσιεύματα, ματαιοπονούν». Δηλαδή, για να καταλάβουμε: Ο κ. Καπάκος καταγγέλλει ότι κάποιοι προσπαθούν να τον εκφοβίσουν με δημοσιεύματα για να μην πληρώσουν εισφορές; Διότι αυτό είναι θέμα όχι για το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ, αλλά για την Εισαγγελία Πρωτοδικών και το υπουργείο Εργασίας!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00