Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ανατρεπτικές εξελίξεις στο «Σιωπηλό δρόµο»

Αγωνία, δυνατές στιγμές και πολλές ανατροπές έρχονται στο τρίτο επεισόδιο της αστυνομικής δραματικής σειράς «Σιωπηλός δρόμος», που θα μεταδοθεί αύριο στις 21.00 στο Mega και υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Τίτλος του επεισοδίου «Απόδειξη ζωής». Η Θάλεια βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση και οι αστυνομικοί περιμένουν με αγωνία την επόμενη κλήση των απαγωγέων. Οι γονείς δυσκολεύονται να συγκεντρώσουν τα λύτρα, ενώ παλεύουν να σταθούν όρθιοι αυτές τις δύσκολες ώρες.

 

Η ένταση των στιγμών θα φέρει συγκρούσεις ανάμεσά τους, ενώ η οικογένεια της Θάλειας θα βρεθεί στο περιθώριο εξαιτίας της εμπλοκής της. Αφόρητη είναι και η κατάσταση μέσα στο κρησφύγετο, με την Ελπίδα και τον Σάββα να απαιτούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης από τους απαγωγείς.

 

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση και ο Νάσος με την ομάδα του αναζητούν
κάποιο στοιχείο μέσα στην ίδια την κοινότητα. Οι εμπλεκόμενοι είναι τόσο πολλοί που γίνεται σχεδόν ανέφικτο να εστιάσουν κάπου συγκεκριμένα. Μια ανώνυμη καταγγελία όμως θα ανατρέψει την κατάσταση και θα φέρει στο προσκήνιο τη διαμάχη της διευθύντριας του σχολείου με έναν απολυμένο οδηγό.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 17 Απριλίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00