Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Oταν ο «Τίγρης» αποφάσισε να εισβάλει στα Media

Πριν από μερικό καιρό η στήλη σάς είχε αποκαλύψει το ζωηρό ενδιαφέρον του Δημήτρη Μελισσανίδη να επενδύσει στα Μedia. Συγκεκριμένα, γράφαμε ότι ο γνωστός επιχειρηματίας θέλει να ωθήσει τον γιο του προς το συγκεκριμένο πεδίο δράσης.

 

Η απόκτηση της «Ναυτεμπορικής» ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο τα όσα γράφαμε αναφορικά με τα σχέδια του «Τίγρη». Το γεγονός ότι αποφάσισε να επενδύσει 7 εκατ. ευρώ δείχνει ότι ήρθε για να μείνει. Καθοριστικό ρόλο για την εμπλοκή Μελισσανίδη στην όλη διαδικασία φαίνεται ότι έπαιξε αρχικώς ο ιδιοκτήτης του οικονομικού site bankingnews, Πέτρος Λεωτσάκος, και ακολούθως ο εκδότης της «Δημοκρατίας» και στενός φίλος του, Γιάννης Φιλιππάκης.

 

Οι δύο άνδρες προέτρεψαν το αφεντικό της Aegean να συμμετάσχει στην όλη διαδικασία, θεωρώντας ότι το brand της «Ναυτεμπορικής», τουλάχιστον σε επίπεδο digital, έχει τεράστια υπεραξία. Πέραν τούτου, ο κ. Φιλιππάκης είχε κάνει και μια μελέτη σε σχέση με την εκτυπωτική μονάδα, από την οποία προέκυπταν οι προϋποθέσεις να στηθεί ένα δυνατό μαγαζί απέναντι στην «Καθημερινή», η οποία έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα των εκτυπώσεων.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες, το project του πιεστηρίου για λογαριασμό του Μελισσανίδη αναμένεται να το «τρέξει» ο εκδότης της «Δημοκρατίας», ο οποίος διαθέτει σχετική εμπειρία. Ο ίδιος αποκλείεται να κληθεί να αναλάβει τόσο το site της «Ναυτεμπορικής» όσο και την οικονομική εφημερίδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα Μέσα του «Τίγρη» θα
αφομοιωθούν από την προβληματική επιχείρηση του κ. Φιλιππάκη.

 

Επί της ουσίας, θα υπάρξει μια συνεργασία των δύο πλευρών, με δεδομένη την τεχνογνωσία που διαθέτει ο τελευταίος στα Μedia. Από κει και  πέρα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί εντόνως το σενάριο επανέκδοσης του «Εθνους» υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Χαρδαλιά, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν και τη συνεργασία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ιβάν Σαββίδη στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

 

Δείτε το προηγούμενο δημοσίευμα:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου