Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η νέα αυτοκρατορία στα media, οι σαμπάνιες στον Σύριζα και τα ευλογημένα οικόπεδα του «Τίγρη»

Στον Μελισσανίδη η «Ναυτεμπορική»

 

-Εκτός από τα φίλα προσκείμενα στον ίδιο Μέσα, που δεν είναι άλλα από αυτά που διαθέτει ο φίλος του, εκδότης της «Δημοκρατίας» Γιάννης Φιλιππάκης, από χθες ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης, ξεκίνησε και επισήμως καριέρα στον θαυμαστό χώρο των media, αφού αναδείχθηκε υπερθεματιστής στον πλειστηριασμό για τη «Ναυτεμπορική».

 

-Ως διάδοχος του Τζώρτζη Αθανασιάδη, ο «Τίγρης» εκτιμώ ότι θα προσπαθήσει, με την αμέριστη συμπαράσταση των χορηγιών του ΟΠΑΠ και τις συμβουλές του Φιλιππάκη, να οικοδομήσει μια νέα αυτοκρατορία στα media. Πέραν τούτου, ως εκδότης, θα μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να μπαινοβγαίνει στα κέντρα εξουσίας, να συναντά τον Τσίπρα και ενίοτε και τον πρόεδρο Κυριάκο.

 

 

-Πάντως, όπως και να το κάνουμε αποτελεί μια ακόμη επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το γεγονός της ισχυροποίησης του μετώπου που με συνέπεια, έχει αναλάβει την αποδόμησή της. Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένο ότι ο Φουρθιώτης είχε οκτώ αστυνομικούς να τον φυλάνε, ο νέος ιδιοκτήτης της «Ναυτεμπορικής» επιβάλλεται να έχει περί τους 80. Άλλωστε όπως δείχνει και η περίπτωση του Μένανδρου, αστυνομικοί υπάρχουν…

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ άνοιγαν σαμπάνιες με τη χθεσινή εξέλιξη. Βλέπετε, θεωρούν πολύ κοντά (τους) τον Μελισσανίδη. Οπότε, το asset της «Ναυτεμπορικής» ήρθε να προστεθεί στο «Kontra», τη «Δημοκρατία», το «Documento», την «ΕΦΣΥΝ» και την «Αυγή». Με μια πρόχειρη ματιά, ίσως και να είναι το καλύτερο, απ’ όσα διέθετε ο πρόεδρος Αλέξης μέχρι (και) σήμερα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο powergame.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου