Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

∆ιχασµός στον ΣΥΡΙΖΑ για Καψώχα και Ακριβοπούλου

Ξανασμίγουν τα αηδόνια της πρώτη φορά Αριστεράς! Δύο χρόνια μετά το τέλος της εκπομπής τους στην ΕΡΤ, η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο Σωτήρης Καψώχας ετοιμάζονται να συναντηθούν ξανά κάτω από τις φτερούγες του Αλέξη Τσίπρα.

 

Ο Καψώχας έχει ήδη προσληφθεί εδώ και καιρό στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Οπως έγινε γνωστό, η Ακριβοπούλου θα ενταχθεί κι εκείνη σε αντίστοιχη θέση και έτσι οι δύο δημοσιογράφοι που έχουν μείνει στην ιστορία για την προπαγάνδα τους μέσω της εκπομπής «Δεύτερη ματιά», κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα συνεχίσουν στο ίδιο μήκος κύματος, όχι πλέον ως παρουσιαστές της κρατικής τηλεόρασης, αλλά ως «οργανωτές» της γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ και της γενικότερης επικοινωνίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι η χαρά τους ήταν τέτοια που έσπευσαν να ενημερώσουν τους πολιτικούς συντάκτες πριν ακόμη πάρουν επισήμως το «πράσινο φως» από την Κουμουνδούρου. Η εξέλιξη πάντως με τον νέο ρόλο του εν λόγω διδύμου δεν πέρασε… αναίμακτα από τους ουκ ολίγους επικριτές τους πέριξ της Κουμουνδούρου.

 

Για παράδειγμα, υπήρξε έντονη αντίδραση από ορισμένα πρώην στελέχη του ενημερωτικού τομέα του Ραδιομεγάρου κατά την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, που περίμεναν πώς και πώς ένα νεύμα για την αποκατάστασή τους, ενώ και οι πυρήνες της εσωκομματικής αντιπολίτευσης δεν είδαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την ολική επαναφορά των   Ακριβοπούλου και Καψώχα.

 

Βλέπετε, οι συγκεκριμένοι κύκλοι, που κινούνται γύρω από πρόσωπα όπως ο Φίλης ή ο Τσακαλώτος, περίμεναν πώς και πώς από τον Τσίπρα να καταδικάσει τον πολακισμό και τώρα διαπιστώνουν ότι βάζει και πάλι στην εξίσωση δύο δημοσιογράφους που, αν μη τι άλλο, ταυτίζονται πλήρως με τη λογική του ΑΨΥ Κρητικού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου