Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Σιωπηλός Δρόμος»: Ποσό-μαμούθ ζητούν οι απαγωγείς των παιδιών

Καθηλωτικό και με αισθητική Netflix ήταν το πρώτο επεισόδιο του «Σιωπηλού Δρόμου» που υπογράφουν ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη. Κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου πολλά ήταν τα σχόλια στο ελληνικό twitter.

 

Στο δεύτερο επεισόδιο της αστυνομικής σειράς, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Βαρδής Μαρινάκης και προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.00, οι εξελίξεις θα είναι καθηλωτικές: Η Θάλεια αναγκάζεται να επιστρέψει στο Βαθύ και να μεταφέρει το αίτημα των απαγωγέων στον επικεφαλής των ερευνών, Νάσο Οικονομίδη. Τα ίδια αναπάντητα ερωτήματα που έχει στο μυαλό της θα απασχολήσουν και τις Αρχές. Γιατί επέλεξαν να επικοινωνήσουν μαζί της οι δράστες; Ποια είναι η σύνδεσή της με την υπόθεση, πέρα από το γεγονός πως τα δυο της ανίψια βρίσκονται ανάμεσα στους απαχθέντες;

 

Την ίδια στιγμή, οι απαγωγείς υλοποιούν με στρατιωτική πειθαρχία το σχέδιό τους. Φαίνεται πως γνωρίζουν τα πάντα για τα παιδιά και για τις οικογένειές τους και με καλυμμένα τα πρόσωπα δίνουν σαφείς εντολές στην Ελπίδα και τον Σάββα για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσουν μέσα στο κρησφύγετο. Το ποσό που ζητούν είναι υπέρογκο και η ανακοίνωσή του στους γονείς προκαλεί τεράστια αναστάτωση.

 

Το μεγαλύτερο πλήγμα ωστόσο θα το δεχτεί η οικογένεια της Θάλειας όταν πληροφορηθεί για την εμπλοκή της. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 5 Απριλίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου