Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Social µπάχαλο» του Νίκου Μουρατίδη

H Αναστασία Ζαννή και το Facebook

 

Κοχλάζει το Facebook από σχόλια, ειρωνείες, ύβρεις, χλευασμό και απαξίωση για τη «διεθνούς φήμης» σοπράνο Αναστασία Ζαννή, πράγμα που την κάνει να είναι ένα από τα αμφιλεγόμενα πρόσωπα των ημερών. Αφορμή αποτέλεσε η παρουσία της στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Δεν είπε καλά τον Εθνικό Υμνο, ήταν φάλτσα και δεν καταλαβαίνουμε ποιος τη διάλεξε, γράφουν οι περισσότεροι. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, τη διάλεξε και μάλιστα αποφάσισε η ερμηνεία της να γίνει α καπέλα!
Και ξέρεις τι είναι να φτάσει η 25η Μαρτίου 2021, η ελληνική σημαία να υψώνεται στην Ακρόπολη και από τον Ναό του Παρθενώνα να αντηχήσει σε ολόκληρη τη χώρα ο Εθνικός Ύμνος, τραγουδισμένος από τη φωνή της Αναστασίας Ζαννή… που ήταν φάλτσα; Χείμαρρος οι αντιδράσεις.

Άστραψε και βρόντηξε το Facebook. Από ανθρώπους που δεν ξέρουν από μουσική μέχρι γνωστούς μουσικούς, συνθέτες, διευθυντές ορχήστρας, τραγουδιστές κ.λπ. Από Σόνια Θεοδωρίδου μέχρι Σπύρο Καβαλλιεράτο και Ελένη Καραΐνδρου.

Κι άρχισε η έρευνα και τα ρεπορτάζ. Πώς η Αναστασία Ζαννή από το «Fame story 3» βρέθηκε να ονομάζεται «διεθνούς φήμης σοπράνο»; Πώς πηγαίνει στην Ομογένεια και απαγγέλλει Διονύσιο Σολωμό και τραγουδάει τον Εθνικό Υμνο; Πώς βρέθηκε στην Ακρόπολη;  Στήθηκε μεγάλο πανηγύρι.

 

– Οι Πατρινοί θυμήθηκαν την Αναστασία Ζαννή να τραγουδάει στο Καζίνο στο Ρίο.

 

– Οι Λαρισαίοι θυμήθηκαν που το 2013 η Ζαννή τραγούδησε σε πρόβα α καπέλα το «Ave Maria» στο αρχαίο θέατρο της πόλης για μια συναυλία που τελικά δεν έγινε.

– Ολοι επισημαίνουν πως «έφυγε» κακήν-κακώς από το «Fame story» – το οποίο κέρδισε ο Περικλής… κ.λπ. κ.λπ.

 

Κάποιοι πρότειναν άλλες λυρικές μας τραγουδίστριες, κάποιοι άλλοι τη Νατάσα Μποφίλιου ή την Ελένη Βιτάλη, ενώ η ίδια η Ζαννή έγραψε πως δέχεται μηνύματα από ΗΠΑ, Κίνα, Αυστραλία και άλλες χώρες από ανθρώπους που κλαίνε συγκινημένοι.

Σε γνωρίζω από την κόψη…

 

Ζούμε για παραπάνω από χρόνο έγκλειστοι, σε κατ’ οίκον περιορισμό, και είναι φυσικό να έχει επηρεαστεί ο ψυχικός μας κόσμος και το νευρικό μας σύστημα.

 

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου