Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera…Αποστάσεις Βρυώνη από Φουρθιώτη

Αποστάσεις (γενικότερα) από τον Φουρθιώτη κρατά εσχάτως ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», στον οποίο εργάζεται ο Μένιος, Φίλιππος Βρυώνης. Ο επιχειρηματίας, που κινείται (πάντα) κάτω από το νερό, θεωρεί ότι η υπερέκθεση μπορεί να κάνει γενικότερη ζημιά και στον ίδιο.

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν (πάλι) στοιχεία για τα δάνεια των εκδοτικών επιχειρήσεων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ετοιμάζουν επίθεση με στόχο τις μιντιακές επιχειρήσεις.

 

Πολύ κοντά σε συμφωνία που θα ορίζει πως η Google θα καταβάλλει περίπου 15 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση για την αναδημοσίευση περιεχομένου από ειδησεογραφικά μέσα της χώρας μας φαίνεται πως βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση.

 

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν προ ημερών ο Παναγιώτης Μπόμης (DPG – Γιαννακόπουλος) και Νίκος Ηλιόπουλος («Πρώτο Θέμα»). Αμφότεροι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο Διαδίκτυο, κατά συνέπεια εκτιμώ ότι δεν συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, αλλά με τον Θοδωρή Λιβάνιο.

 

O Martin Sorrell συνεχίζει να προσθέτει νέα digital marketing agencies στο ταχύτατα αναπτυσσόμενο S4 Capital ρόστερ. Και την τελευταία του προσθήκη τη βρήκε στο Τορόντο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου